EXCLUSIV Detalii de la nunta de poveste a lui Bursucu! Care a fost cel mai emoționant moment pentru prezentatorul de la „Roata Norocului”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 24 nov 2023, 11:53

Bursucu și Andreea au avut o nuntă ca în basme

Sursa: Facebook Bursucu

Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, s-a căsătorit, pe data de 14 octombrie, cu aleasa inimii lui, Andreea. Nunta a avut loc la Constanța, iar cei doi miri au avut mari emoții.

Carismaticul prezentator de la emisiunea „Roata Norocului”, Bursucu, ne-a vorbit, în exclusivitate, despre nunta lui fabuloasă, care a avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Într-un interviu pentru Kanal D, acesta a dezvăluit diverse momente de care își va reaminti mereu cu drag.

Bursucu aduce în prim-plan detalii de la nunta sa de poveste

În luna octombrie a acestui an, Bursucu și mama fetițelor lui, Andreea, și-au unit destinele pentru totdeauna.

Aceștia au organizat o nuntă de vis, fiecare detaliu fiind stabilit cu mare atenție.

Fiecare moment al nunții a fost marcat de câte un detaliu special, mai ales cununia civilă, care s-a desfășurat într-un decor de poveste, chiar pe faleza Mării Negre, unde, după ce îndrăgostiții și-au spus „Da”, s-a aprins un foc impresionant de artificii.

Acesta a fost unul dintre momentele care i-au generat emoții mari prezentatorului TV.

Însă, înainte ca iubita lui să poarte verigheta și să devină doamna Cristea, acesta a trebuit, mai întâi, să le ofere inele și celor două fiice ale lui, pe care le iubește foarte mult.

„Le-am oferit câte un inel fetelor mele, pentru că, oficial, le-am cerut mama, apoi momentul cununiei civile când am spus «Da!» și au sărit artificiile și m-am convins că este totul oficial”,  a

povestit Bursucu.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bursucu după ce s-a căsătorit: ”Nu am limită” Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Care a fost cel mai emoționant moment de la nunta lui Bursucu

Însă, cu toate acestea, Adrian Cristea a mărturisit că primele emoții i le-a dat Andreea atunci când a văzut-o, pentru prima oară, în rochie de mireasă. Aceasta a strălucit într-o superbă rochie, creată de renumitul designer Cătălin Botezatu.

„Au fost câteva momente foarte emoționante pentru mine. Primul a fost când mi-am văzut pentru prima dată soția îmbrăcată în rochie de mireasă”,  a spus prezentatorul.

Totuși, Bursucu a trecut prin cele mai mari emoții în timpul cununiei religioase, atunci când el și frumoasa lui soție și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. După slujbă, cei doi au petrecut pe cinste cu invitații lor, bucurându-se de întreaga atmosferă, dar mai ales de dansul mirilor și de spectacolul de artificii care a avut loc în timpul evenimentului.

„Cel mai emoționant a fost momentul din timpul slujbei religioase.

Au mai fost și momentul dansului mirilor, dar și focul de artificii.”,  a explicat, cu entuziasm, celebrul prezentator TV.

Citește și: Imagini emoționante de la nunta lui Bursucu! Prezentatorul TV și iubita lui au devenit soț și soție într-un cadru de poveste