„Ne sapă groapa neamurile și prietenii” Bursucu, mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale! De cine a fost deranjat prezentatorul TV

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 feb 2024, 16:05

Bursucu, unul dintre simpaticii prezentatori TV din România, a postat recent un mesaj pe rețelele sociale, mesaj care pare a fi cu subînțeles. Cine l-a deranjat pe acesta?

Adrian Cristea, cunoscut în lumea mondenă drept Bursucu, se află printre cei mai talentați și carismatici prezentatori TV din România în prezent. Inițial cunoscut ca un talentat coregraf, Bursucu și-a descoperit ulterior pasiunea pentru televiziune, captivând treptat atenția și aprecierea publicului. 

Bursucu, mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale

Bursucu ar fi fost supărat de cineva apropiat din viața sa, prin urmare mesajul dur postat pe rețelele sociale:

„Bună dimineața! Se teme toată viața de lup.. și o mănâncă ciobanul! Așa e și-n viață.. Ne este frică de dușmani și ne sapă groapa neamurile și prietenii!” a fost mesajul cu subînțeles postat de Bursucu pe Instagram, la secțiunea Story.

Citește și: EXCLUSIV Cum a convins-o Bursucu pe soția lui, Andreea, să facă publice imagini de la nuntă: ”Știe că oamenii sunt curioși”

Nu se știe motivul din spatele acestei postări sau dacă există una sau mai multe persoane care i-ar fi greșit vedetei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a reușit Bursucu să slăbească peste 20 de kilograme

Bursucu a reușit să slăbească peste 20 de kilograme.

Întrebat despre câte kilograme a reușit să piardă și metoda pe care a adoptat-o pentru a slăbi, Bursucu a dezvăluit că a reușit să scape de 23 de kilograme în doar

trei luni, optând pentru o intervenție la nivelul stomacului. Prezentatorul a recunoscut că i s-a implantat un balon gastric, care a fost de ajutor în atingerea greutății dorite.

Citește și: EXCLUSIV Detalii de la nunta de poveste a lui Bursucu! Care a fost cel mai emoționant moment pentru prezentatorul de la „Roata Norocului”

„Am slăbit 23 de kilograme! Mi-am pus un balon gastric și am reușit să pierd aceste kilograme în trei luni de zile! Nu cred că mai slăbesc până la nuntă, având în

vedere că este pe 14 octombrie, dar plănuiesc să mai slăbesc până la vară încă 10, 15 kilograme!”, spunea Bursucu în urmă cu un an, pentru kanald.ro.

Bursucu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în octombrie anul trecut, după 11 ani de relație.