Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli

Author: Diana Ghita
Unde a plecat Vero Căliman
Sursa: Instagram Vero Căliman

În urmă cu două zile, Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, a fost într-o aventură de neuitat. Aceasta a vrut să evadeze din haosul Capitalei, așa că a decis să facă o escapadă în natură.

Vero Căliman a fost, recent, în comuna Jegălia, din județul Călărași, unde s-a bucurat de o atmosferă relaxantă, alături de actorul Răzvan Marina. Aceasta este o persoană activă pe rețelele sociale, așa că le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram cum s-a simțit în scurta ei vizită.

Cum a petrecut Vero Căliman la Jegălia

Fosta Fetiță Zurli a postat diverse fotografii în mediul online, din care se poate observa cât de bine i-a prins o mică escapadă în afara Bucureștiului.

Prima imagine publicată o surprinde singură, pe o șosea situată între două lanuri de rapiță. În poză se poate observa cu ușurință faptul că s-a simțit eliberată de haosul citadin, dar și că s-a bucurat de fiecare moment petrecut în atmosfera liniștită a comunei.

Vero Căliman a avut și companie. Imediat cum a ajuns în Jegălia, copiii au recunoscut-o din show-urile renumitei Găști Zurli și au întâmpinat-o cu un mare entuziasm.

La rândul ei, tânăra a fost foarte bucuroasă când a văzut că fanii i-au rămas fideli chiar și după ce a plecat din trupa Mirelei Retegan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Momentele petrecute alături de micuți vor rămâne o amintire specială pentru actriță, care, în descrierea fotografiilor făcute cu ei a scris: „ Cu ochii în telefon la finalul unei zile lungi, plină cu de toate, la întoarcerea în București dinspre Comuna Jegălia, a început să mă gâdile insistent, frumosul și liniștea

și mulțumirea. Ce drum frumos!”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vero Caliman (@verocaliman)

De ce a plecat Vero Căliman la Jegălia cu Răzvan Marina

Vero Căliman nu a fost singră la Jegălia, ci însoțită de Răzvan Marina, care în cadrul Găștii Zurli i-a jucat pe Truli și pe Vrăjitoarea Tura Vura. Aceștia au rămas buni prieteni chiar și după ce au plecat din trupa pentru copii, împreună cu și Lulu Varodi, fostul Bucătăraș Lulu.

Aceasta nu este prima apariție a celor doi, întrucât au mai apărut în mediul online, împreună cu Lulu Varodi. Toți cei trei actori au păstrat o relație foarte frumoasă după ce au încheiat colaborarea cu Mirela Retegan, ba chiar și-au dat împreună demisia.

Momentan, nu se știe dacă Vero Căliman și Răzvan Marina au plecat doar într-o mică excursie sau dacă este vorba despre un anumit proiect, pentru care colaborează.

Însă cert este că cei doi au petrecut momente minunate alături de fani.