Dorian Popa a recunoscut! Care a fost, de fapt, motivul pentru care el și Babs s-au despărțit: „Am greșit”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 apr 2024, 15:33

Dorian Popa a recunoscut! Care a fost, de fapt, motivul pentru care el și Babs s-au despărțit: „Am greșit”

Sursa: Captură YouTube

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Anunțul a fost făcut de brunetă la scurt timp după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Care a fost motivul despărțirii?

Invitat la podcast-ul Aneimaria Prodan, Dorian Popa a dat cărțile pe față. Influencerul a recunoscut că a greșit față de fosta sa iubită, Claudia, din mai multe puncte de vedere. 

A înșelat-o Dorian Popa pe Babs?

Anamaria Prodan a lăsat indiscreția la o parte și l-a întrebat pe Dorian Popa dacă a înșelat-o pe Babs. Acesta nu a oferit un răspuns concret, ci a justificat doar faptul că „a greșit”. 

Citește și: Probleme pentru Dorian Popa în vacanță: „Doamne ajută să fie totul bine”. Ce s-a întâmplat cu vedeta în cel mai periculos cartier din SUA

„Am greșit. Am greșit. Cred că e de ajuns să spun asta, din varii puncte de vedere. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar cu siguranță poate că au existat greșeli și din partea cealaltă, eu sunt de părere că o relație se strică din ambele părți.

Vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină este ca o furtună, noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație decentă”,  a spus Dorian Popa în timpul podcast-ului. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Dorian Popa spune că nu s-a aflat niciodată în cuplul „perfect”

Dorian Popa e de părere că el și Claudia se împotmoliseră deja în relația de 11 ani, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri separate. 

Citește și: ”Mi-au spus că sunt sărac și nu îmi permit” Câți bani a scos din buzunar Dorian Popa pentru casa visurilor sale!

„Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da?

Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații! Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a mai spus acesta.