Restricții pe Autostrada Soarelui de Paște și 1 Mai. Care este motivul și ce trebuie să știe șoferii care plănuiesc să plece la mare în vacanță

Author: Laura Macovei

Restricții pe Autostrada Soarelui de Paște și 1 Mai. Care este motivul și ce trebuie să știe șoferii care plănuiesc să plece la mare în vacanță

Sursa: Unsplash

Românii care plănuiesc să plece la mare în mini vacanța ce urmează trebuie să ia în calcul faptul că sunt impuse anumite restricții pe Autostrada Soarelui.

Cei care doresc să ajungă la mare cu mașina trebuie să fie conștienți că pe Autostrada Soarelui vor fi impuse mai multe restricții, inclusiv în timpul vacanței de 1 Mai și Paște, din cauza unor lucrări pe Autostrada A0.

Restricții pe Autostrada Soarelui de Paște și 1 Mai. Care este motivul

Dacă plănuiți un drum la mare în vacanța ce urmează, poate veți vrea să vă gândiți de două ori. 

În primul rând, drumul de pe Autostrada Soarelui va fi închis de joi noapte până vineri dimineața pe o porțiune de aproximativ 4 kilometri. Restricțiile vor fi valabile de la ora 11 seara până la 4 dimineața, transmit ȘtirileProTv.

Citește și: Cele mai ieftine stațiuni de la malul marii pentru noaptea de 1 Mai: Ofertele încep de la 100 de lei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lucrările la noua centură a Capitalei, care va face legătura cu drumul spre mare, sunt responsabile de această închidere.

Șoferii vor trebui să meargă pe rute ocolitoare

Potrivit autorităților, circulația va fi întreruptă între kilometrul 11 și 15, dar șoferii vor putea folosi o rută alternativă pe Drumul Național 3.

Citește și: Autostrada A1, motiv de revoltă pentru Dan Negru: „Autostrada asta e tot neterminată și acum, în august 2023”

Neplăcut este faptul că vor urma și alte restricții, pe ambele sensuri la ieșirea din București în perioada 26 aprilie- 8 mai, când sunt zile libere de sărbători.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!