Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”

Author: Diana Bostan

Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin Păduran au ajuns virale

Sursa: Instagram: Mădălin Paul

Mădălin Paul Păduran este tânărul care s-a stins din viață în accidentul de la Deveselu. La o săptămână de la tragedie, ultimul videoclip postat de tânăr a ajuns viral în mediul online.

O adevărată tragedie a avut loc în noaptea de 11 aprilie, atunci când Mădălin Păduran, un tânăr în vârstă de 23 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier în apropierea localitatății Deveselu. Gelozia ar fi pus stăpânire pe el în timp ce plecase în urmărirea celui cu care iubita l-ar fi înșelat. Iată ce a postat tânărul înainte de tragedie!

Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui

Joi seară, Mădălin Paul Păduran, în vârstă de doar 23 de ani, a fost implicat într-un accident de mașină devastator. Evenimentul tragic s-ar fi produs în timp ce conducea cu viteză excesivă, încercând să ajungă la mașina în care s-ar fi aflat cel cu care presupunea că iubita l-ar fi înșelat.

Citește și: Decizia radicală luată de Narcisa după moartea lui Mădălin Paul Păduran. Unde vrea să plece iubita șoferului mort în accidentul de la Deveselu

La o săptămână de la moartea lui, unul dintre videoclipurile postate au ajuns virale în mediul online. Mesajul postat de Mădălin Păduran pe TikTok i-a emoționat pe internauți, gândindu-se la faptul că băiatul suferea enorm.

„Oamenii o numesc karma, dar Biblia spune ”veți culege ceea ce semănați”, făcând referire la faptul că presupusa iubită l-ar fi părăsit pentru un alt băiat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

@paul_01pxm 🫡 #CapCut #fyp #fypシ #bmwmotorsport #bmw #07PXM #foryou #สโลว์สมูท #facelift ♬ sunet original- Nikolas Constantin

Postarea a strâns sute de comentarii și păreri de rău din partea celor care l-au cunoscut sau a celor care au aflat de povestea lui tragică de la televizor.

„Fratele nostru știa că ziua asta va veni”/ „ Ai semănat multă bunătate și iubire, iar Dumnezeu a ales să te ia la el, să trăiești veșnic în împărăția lui fără durere, lacrimi, suspine și durere.

Dumnezeu să te ierte om bun!/ „Trebuia să mergi mai departe, aveai toată viața înainte, păcat de tinerețea ta! Dumnezeu să te ierte, suflet blând! ”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Narcisa susține că ea s-a ocupat de întreaga înmormântare

Într-o postare făcută pe pagina sa personală de Facebook, Narcisa scoate în evidență faptul că ea ar fi plătit pentru înmormântarea lui Mădălin Păduran.

Citește și: Cum a fost surprinsă Narcisa la înmormântarea lui Mădălin Păduran, tânărul decedat în accidentul de la Deveselu. Motivul pentru care presupusa iubită s-a îmbrăcat în alb

„Țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi”, a transmis tânăra în postarea făcută pe pagina personală de Facebook.

Deși unii internauți au ținut să o contrazică pe tânără, aceasta a venit cu noi argumente împotriva familiei lui Mădălin. Narcisa susține că mașina lui Mădălin ar fi fost cumpărată din banii părinților ei.

„Și mașina lui Mădălin a fost cumpărată pe banii alor mei, nu știți multe, mă abțin să nu pun dovezi aici”/ „Se plimba pe banii mei, știi cât timp nu a lucrat Mădălin, nu știi! Nimeni de la el din casă nu lucrează, nu mai judecați! Nu aveți ideea de nimic”, au fost două dintre răspunsurile lăsate de Narcisa în urma postării sale.