Când va avea loc înmormântarea nepotului lui Tzancă Uraganu! Decizia de ultim moment luată de familie: „Vă anunțăm cu cea mai mare durere”

Author: Diana Bostan

Marymar a anunțat data la care va fi înmormântat Lucas

Sursa: Instagram: marymar555

Schimbare de ultimă oră în ceea ce privește înmormântarea lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Iată când va avea loc ceremonia de înmormântare a micuțului răpus de cancer!

Alina Marymar a dezvăluit pe o rețea socială detalii despre înmormântarea nepotului ei, Lucas. Îndurerată de pierderea nepotului său, Marymar și Tzancă Uraganu au anunțat faptul că Lucas va fi înmormântat joi, 2 mai, nu sâmbătă, așa cum și-au dorit inițial.

Nepotul lui Tzancă Uraganu va fi înmormântat astăzi

Alina Marymar și Tzancă Uraganu sunt cuprinși de o durere copleșitoare încă de când au primit vestea tragică a morții nepotului lor, Lucas.

În mijlocul acestei suferințe, Alina Marymar, iubita cântărețului de manele, a decis să facă un anunț esențial pentru toți cei interesați. Astfel, ea a comunicat că înmormântarea lui Lucas va avea loc joi, 2 mai, aseară fiind ultima seară pe care familia a petrecut-o alături de micuț.

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Lucas, micuțul răpus de cancer. Tzancă Uraganu și familia acestuia au făcut tot posibilul s-o îndeplinească: „A fost făcut să fie adus”

În aceste momente de adâncă tristețe, Alina Marymar și Tzancă Uraganu se sprijină reciproc și caută să gestioneze durerea alături de ceilalți membri ai familiei. Împreună, ei au adus un ultim omagi lui Lucas și încearcă să facă față acestei pierderi tragice.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vă anunțăm cu cea mai mare durere și regret că înmormântarea va fi mâine și nu sâmbătă, așa cum am vrut...

să putem sta și noi cu el. Toată lumea care vrea să vină, asta e ultima seară!”,  a fost mesajul postat de Alina Marymar, în secțiunea InstaStory.

Familia i-a îndeplinit lui Lucas ultima dorință

Nepotul lui Tzancă Uraganu și-a prevestit trecerea în neființă cu șapte luni în urmă, stabilind în mod surprinzător data de 29 aprilie drept momentul crucial al destinului său.

Înregistrarea tragică a întregului eveniment a șocat pe toată lumea.

Priveghiul micuțului Lucas a fost unul pe măsură. Familia le-a cerut tuturor să vină îmbrăcați în alb, tristul eveniment având loc într-un cort îmbrăcat în flori. Locația nu a fost aleasă la întâmplare, ci ar avea o semnificație specială, fiind în apropierea unei shaormerii. În urmă cu șapte luni, când Lucas susținea că ziua de 29 aprilie va fi una cu adevărat specială, micuțul își dorea să poată mânca o shaorma.

Citește și: Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de la priveghiul nepotului lui Tzancă Uraganu| Foto

Încercând să onoreze dorința finală a lui Lucas, familia a organizat un eveniment care să reflecte apropierea sa de această experiență, însă durerea lor rămâne una profundă, iar manelistul Tzancă Uraganu se află în continuare în stare de șoc, fiind marcat profund de eveniment.

”Așa ceva să prevestească copilul acesta. Uitați și shaorma despre care a vorbit. Și data de 29 nu a existat și nu s-a pomenit niciodată în istoria aceasta. A fost făcut să fie adus lângă shaorma. Cum povestea el”,   a dezvăluit Uraganu, pe Instagram și preluat de  Spynews.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!