Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 apr 2024, 18:41

Lucas a murit la vârsta de doar opt ani, de cancer

Sursa: Facebook Alina Marymar

Nepotul manelistului Tzancă Uraganu s-a stins din viață la vârsta de doar opt ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Acum, celebrul artist îi invită pe oameni la priveghiul micuțului.

În invitația lansată pe pagina lui personală de Facebook, Tzancă Uraganu le-a transmis celor care vor să-și ia rămas-bun de la Lucas locația unde va avea loc priveghiul lui, dar și o regulă pe care vor trebui să o respecte.

Unde se va ține priveghiul nepotului lui Tzancă Uraganu

Artistul le-a explicat oamenilor din online că, în cazul în care doresc să vină la priveghiul băiețelului, aceștia sunt rugați de părinții lui să vină îmbrăcați în haine albe.

De asemenea, cântărețul le-a spus unde pot veni pentru a-i aduce un ultim omagiu.

„Str. Pucheni, nr. 151, aceasta este adresa unde se va ține priveghiul micuțului Lucas! Toți ai noștri, vă așteptăm la Piața de Flori Pucheni! Rugămintea familiei lui este să ne îmbrăcăm în alb, măcar tricourile! Că el este un îngeraș”, a transmis Tzancă Uraganu pe Facebook.

De asemenea, partenera lui Tzancă, Alina Marymar, a făcut publică ora la care va începe priveghiul: De la ora 20:00 începe priveghiul, încă se pregătește cortul și mai durează puțin.

Boala lui Lucas ar fi fost descoperită prea târziu, când se afla, deja, într-un stadiu foarte avansat. De aceea, micuțul nu a putut învinge cancerul nemilos. După decesul lui, întreaga familie este profund îndurerată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce a transmis partenera lui Tzancă Uraganu după moartea lui Lucas

Printre cei sfâșiați de durere se numără și Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, care era foarte atașată de nepotul partenerului ei. Ba mai mult, femeia îl iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”,

a scris Alina Marymar într-o postare pe Facebook.

De asemenea, aceasta a subliniat că băiețelul s-a zbătut până în ultima clipă, pentru a supraviețui, însă cancerul se afla într-un stadiu foarte avansat, așa că, în cele din urmă, viața nu i-a mai putut fi salvată.

„Fetelor, să știți că Lucas este un luptător! A luptat copilul nostru bun până în ultima clipă! Doar că această boală cruntă a pus stăpânire pe el! Un copil perfect sănătos, ajunsese să chinuiască”,  a

mai transmis Alina Marymar pe rețelele sociale, în secțiunea de comentarii a postării în care a vorbit despre nepotul lui Tzancă Uraganu.