Umut, un ginere ”problemă”! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 apr 2024, 19:08
Foto(8)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Tensiunile și situațiile controversate sunt nelipsite în familia Unal, în această seară, în noul episod al producției, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cine este și câți ani are Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor când se lupta cu obezitatea

Umut, un ginere ”problemă”!

Nursema se expune unui mare pericol atunci când merge în căutarea lui Mihriam, iar în hotelul în care bănuia aceasta că o va găsi pe fiica lui Erdugrul, îl întâlnește pe Ibrahim. Cu greu, Nursema reușește să scape cu bine din incidentul care se iscă din cauza fostului soț, iar Erdugrul este cel care intervine în momentul oportun pentru a le salva pe cele două tinere din mâinile agresorului.

Faptul că Umut nu a fost lângă soția sa, în această întâmplare dramatică, supără teribil părinții fetei iar Abdullah îi cere Nursemei să se întoarcă în casa părintească, acesta considerând că soțul fiicei sale nu poate avea grijă de fiica lui. Umut însă, va reacționa neașteptat iar familia Unal este pusă într-o postura neașteptată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La o nouă reuniune a celor două familii, Unal și Arslan, Pembe este șocată să afle că toți membrii celor două familii au aflat că ea și Abdullah divorțează. Fără să stea pe gânduri, femeia și soțul său dezmint aceste zvonuri, însă cei prezenți sunt în continuare șocați de această situație.

Citește și: Ceren Karakoç, care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu șase ani, când se afla la început de carieră

Ce reacție va avea Umut atunci când Abdullah îi cere fiicei sale să se întoacă alături de ei, în casa părintească și, cine se face vinovat de răspândirea zvonului că soții Pembe și Abdullah urmează să divorțeze, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!