Cine este și câți ani are Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor când se lupta cu obezitatea

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2024, 23:42
Foto(4)

Cum arăta renumitul actor Kayra Şenocak, care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, în urmă cu patru ani, înainte de a slabi 40 de kilograme! Fanii lui au fost uluiți de transformarea sa radicală!

Producția „O dragoste” a fascinat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de marți până vineri, de la ora 20:00, cu o poveste impresionantă inspirată din realitate și pusă în scenă de actori talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și renumitul Kayra Şenocak, cel care a dat viață personajului Ertuğrul, un om de afaceri cu mentalitate învechită.

Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Kayra Şenocak s-a născut în anul 1975, în Istanbul, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit o educație exemplară și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor. După încheierea liceului, ambițiosul Kayra s-a înscris în anul 1993, la Facultatea de Teatru a Conservatorului de Stat din cadrul Universităţii din Istanbul.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

În anul 1994, Kayra Şenocak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kaygısızlar, care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi. Treptat, talentatul actor a devenit din ce în ce mai apreciat de marile case de producție din Istanbul și a primit tot mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție. Cel mai recent proiect în care a făcut furori a fost serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Ertugrul, un om de afaceri influent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum arată renumitul actor Kayra Şenocak, care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, în urmă cu patru ani, înainte de a slabi 40 de kilograme

Fanii serialelor turcești din România l-au cunoscut pe carismaticul actor încă din anul 2017, în serialul Kosem, iar apoi acesta a revenit la Kanal D, în producția Patria mea ești tu și de curând și-a făcut din nou apariția pe micile ecrane în serialul O dragoste.

Citește și: Ceren Karakoç, care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu șase ani, când se afla la început de carieră

Însă doar fanii săi din Turcia știu că renumitul actor nu a arătat mereu așa. Acesta s-a confruntat ani la rând cu obezitatea.

Însă în urmă cu patru ani, Kayra Şenocak a reușit să slăbească 40 de kilograme după ce a urmat o dietă drastică și a făcut foarte mult sport.