Evrim Alasya din serialul „O dragoste”, apariție emoționantă alături de cea mai iubită persoană din viața sa! Iată cum arată bunica renumitei actrițe

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2024, 22:43

Ea este cea mai importantă și iubită persoană din viața celebrei Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim din serialul „O dragoste”! Iată imaginea care a topit inimile fanilor săi!

Evrim Alasya este o artista completă deoarece activează atât în domeniul actoriei cât și în muzică de peste două decenii. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2014, când a jucat în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, apoi această a revenit la Kanal D în serialele Gunes, în anul 2016 și Destăinuiri în 2023, iar de curând aceasta face parte din distribuția producției O dragoste, în dă viață personajului Kivilcim.

Dincolo de cariera de succes, Evrim Alasya este o familista convinsă și își petrece mult timp în compania celor dragi.

Evrim Alasya, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născută în anul 1979, în Izmir, Evrim Alasya a crescut și a copilărit într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară. Părinții săi au sprijinit-o și i-au ghidat pașii către o carieră în actorie și muzică.

După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din copilăriei.

În anul 1999, actrița a debutat pe platourile de filmare ale Teatrului pentru copii Pînar din Istanbul, unde a jucat până în anul 2005, când a fost cooptată de o mare casă de producție în distribuția serialului Ihlamurlar Altında, care i-a deschis calea spre noi oportunități de a-și dezvoltă carieră.

Evrim Alasya a continuat să studieze muzică și a ajuns treptat să înregistreze multe piese muzicale care au făcut furori atât în Turcia, cât și peste hotare.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, alături de familia sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în compania celor mai dragi persoane din viața sa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ea este cea mai importantă și iubita persoană din viață celebrei Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim din serialul „O dragoste”!

Deși s-a dedicat trup și suflet carierei sale, Evrim Alasya nu și-a neglijat niciodată familia. Această are o relație specială cu părinții și cu fratele ei mai mic, pe care l-a îngrijit încă din perioada copilăriei și l-a răsfățat. Cei doi frați au și în prezent o relație foarte bună și adoră să petreacă timp împreună.

Citește și: Kîvîlcîm și Omer, o “echipă” perfectă! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Evrim Alasya are o relație frumoasă și le poartă un respect uriaș și bunicilor săi. Însă cea pe care o venerează este bunica din partea mamei sale, care a crescut-o cu dragoste și i-a îndrumat pașii încă din perioada copilăriei.

Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să publice imagini inedite din perioada copilăriei. Aceasta a postat o imagine emoționantă în care și-a făcut apariția în compania bunicii sale pe care o adoră.

\