Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2024, 00:22
Foto(4)

Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de colegii săi pe platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși îndrăgiții actori!

Serialul turcesc „O dragoste” a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de marți până vineri, de la ora 20:00 și continuă să surprindă cu noi momente emoționante, intrigi aprige și multe răsturnări uluitoare de situație. Îndrăgită producție a adus în atenția telespectatorilor și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia și în străinătate, dar și tineri aflați la început de carieră însă extrem de talentați și ambițioși.

Printre aceștia din urmă se numără și Gizem Yanık, care dă viață personajului Mihri, o tânără sfioasă ce provine dintr-o familie conservatoare.

Cine este Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”

Gizem Yanık s-a născut în anul 2000, în Ankara, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini visul de a deveni o actriță celebră.

După încheierea liceului, ambițioasă Gizem a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile. Această a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Okan, din Istanbul.

După încheierea facultății, ambițioasa tânără s-a înscris și la un program de Master în Teatru, în cadrul Universității Maltepe, cu bursă completă, pe care l-a absolvit cu succes. La scurtă vreme de la absolvirea studiilor, Gizem a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, unde treptat a fost remarcată de marile case de producție și a început să primească propuneri de a juca în seriale.

Citește și: Evrim Alasya din serialul „O dragoste”, apariție emoționantă alături de cea mai iubită persoană din viața sa! Iată cum arată bunica renumitei actrițe

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de colegii săi pe platourile de filmare

În anul 2023, Gizem Yanık a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yali Çapkini, în care a primit un rol episodic, însă experiență trăită i-a adus noi șanse în carieră. La scurt timp, această a fost cooptată în distribuția serialului O dragoste, în care a primit rolul secundar Mihri, fiica unui afacerist turc influent dar cu mentalitate învechită și conservatoare. Acest proiect i-a adus tinerei actrițe un succes răsunător pentru începutul ei de carieră și totodată i-a deschis calea către noi oportunități.

Citește și: Aliye Uzunatagan, care joacă rolul Sonmez în serialul „O dragoste”, o mamă devotată și o bunică grijulie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță alături de familia sa reunita

Deși producția O dragoste a fost un proiect solicitant și dificil pentru tânăra Gizem Yanik, aceasta s-a adaptat rapid scenariului și cerințelor riguroase ale regizorilor și a jucat impecabil.

Tânăra a fost înconjurată cu admirație și căldură de toți ceilalți colegi de platou, de la care a avut multe de învățat pe plan profesional, iar pe plan personal această a câștigat mulți prieteni.