Cum își crește Alex Bodi fiicele: „Nu am avut posibilități”. Afaceristul vrea ca și fetele lui să afle ce înseamnă modestia

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 apr 2024, 09:59

Alex Bodi vrea să le dea o lecție importantă fiicelor lui

Sursa: Facebook Alex Bodi

În ediția din 9 aprilie a podcastului moderat de Bursucu, a fost invitat Alex Bodi, care, printre altele, a vorbit despre perioada copilăriei lui.

Cât a fost copil, Alex Bodi nu a avut parte de luxul de care se bucură în prezent, întrucât s-a născut într-o familie modestă, în care părinții făceau tot posibilul să le ofere lui și fraților săi un trai decent.

Cum a fost copilăria lui Alex Bodi

În momentul în care celebrul afacerist a dezvăluit că mereu și-a dorit mai mult de la viață, Bursucu  l-a întrebat dacă, în trecut, el și familia lui s-au confruntat cu sărăcia, iar invitatul a explicat că părinții nu le-au putut oferi lui și celorlalți

frați absolut tot ceea ce își doreau.

„Nu pot să zic că săraci, pentru că ai mei, când eram noi copii, mergeau în Germania, tata mergea și în Ungaria, mai făcea una, alta, și în Turcia. Erau descurcăreți, dar nu am avut posibilități cum au avut anumiți colegi de ai mei sau prieteni de ai mei”,  a explicat Alex Bodi.

Citește și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul care a marcat marele eveniment

Însă, cu toate acestea, părinții au făcut tot posibilul să le ofere o creștere bună și un trai stabil: „Ei au încercat, s-au sacrificat pentru noi să ne ofere haine, să avem și noi acolo ceva să nu ne facem de râs, să fim tot timpul curați. Dar cred că cel mai scump lucru pe care ni l-au oferit e educația”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce educație le oferă Alex Bodi fiicelor lui

La rândul lui, omul de afaceri a devenit, și el, părinte. Acesta este tatăl a două fetițe și, cu toate că situația lui financiară din prezent îi permite să le pună totul pe tavă, Alex Bodi preferă să le învețe să prețuiască tot ceea ce li se oferă, întrucât vrea să le învețe despre ceea ce înseamnă modestia, căci această lecție le va ajuta foarte mult de-a lungul vieții.

„Vorbeam cu fiica mea cea mare că avea niște nemulțumiri că vrea să vină și ea cu noi și i-am zis: vezi că tu în patru luni de zile ai avut patru vacanțe și eu mă rugam de tata să mă lase o dată pe an, în vară, o săptămână într-o tabără. 

Citește și: Bursucu a trecut prin momente cutremurătoare când a aflat de diagnosticul fiicei sale, Alessia: „A stat o zi și o noapte la terapie intensivă...”

Deși acum are mai multe posibilități, încerc să le fac pe fetele mele să vadă și viața asta așa normală și realitatea în care trăim, dar și să fiu tatăl care își dorește și poate să le ofere o viață mai bună. Vreau să facă un pic legătura și să și aprecieze”,  a spus invitatul lui Bursucu.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!