Cine este „Regele mezelurilor”, presupusul nou iubit al Simonei Halep. Primele imagini cu cei doi

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 16 mai 2024, 11:20

În viața Simonei Halep pare să fie un nou bărbat după divorțul de Toni Iuruc.

În ziua de Paște, Simona Halep a dat de înțeles fanilor că în viața ei ar fi apărut un nou bărbat după și-a separat drumurile de fostul soț, Toni Iuruc.

Cei doi au divorțat oficial în toamna anului 2022, după o căsnicie de aproximativ 4 ani de zile, actele fiind semnate la notar într-o manieră amiabilă.

Simona Halep iubește din nou?

Din acel moment, Simona Halep a fost extrem de atentă în ceea ce privește viața ei personală, ferindu-se de ochii presei când vine vorba de afișarea cu un alt bărbat, exceptând colaboratorii din tenis.

Se pare că această perioadă s-a încheiat recent, dat fiind faptul că sportiva constănțeancă a distribuit pe pagina sa personală de Instagram, în secțiunea InstaStory, o fotografie cu un buchet de flori.

Fostul lider mondial nu a dorit să facă publică identitatea persoanei care i-a oferit florile, iar acest lucru a creat numeroase zvonuri.

Speculațiile au fost alimentate din nou de o nouă postare a sportivei pe rețelele sociale, chiar în ziua de Paște, când a postat o nouă imagine cu un buchet de flori primit, de data aceasta mult mai grandios, alcătuit din zeci de trandafiri albi, la postare fiind atașată și melodia „Ma Cherie”, interpretată de artista Naika.

Citește și: Informație de ultimă oră! În ce stare se află premierul Slovaciei după operație. Robert Fico a fost împușcat la Handlova

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Familia Pascu și-a luat angajamentul să plătească cel puțin 33 de milioane de euro famiilor tinerilor uciși de Vald Pascu, în accidentul de la 2 mai

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep?

Recent speculațiile par a fi confirmate, în spațiul public apărând imagini cu Simona Halep și Dorin Mateiu, un bărbat de 57 de ani, cu un statut financiar demn de invidiat.

Fotografiile au fost surprinse d e Mediaflux

Afaceristul este poreclit „regele mezelurilor din Transilvania”, având o avere impresionantă, de aproximativ 70 de milioane de euro, fiind plasat pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

Sportiva și omul de afaceri au fost surprinși unul în compania celuilalt în mai multe momente, în ipostaze normale pentru un cuplu, chiar și la restaurant.

Mai multe surse au afirmat că Mateiu și Halep ar fi fost văzuți împreună inclusiv în diverse orașe ale lumii, precum Miami sau Dubai. Alte voci au declarat că ar fi 8 luni de când cei doi se cunosc și se întâlnesc și chiar un prieten comun al acestora ar fi încercat să o ajute pe Simona Halep în procesul de dopaj, la solicitarea „regelui mezelurilor”, însă acesta neagă vehement presupusa relație amoroasă cu constănțeanca.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, în exclusivitate, pentru ProSport.

„Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a completat milionarul.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!