Bianca Comănici a ajuns pe mâinile medicilor: „Am ieșit de o oră și jumătate din operație”. Intervenția chirurgicală la care a fost supusă fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Autor: Diana Ghita

De ce s-a operat Bianca Comănici

Sursa: Facebook Bianca Comănici

În aceste momente, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Bianca Comănici, se află într-o clinică din Turcia, unde, miercuri, pe 15 mai, a fost supusă unei operații estetice.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Comănici dezvăluia că urmează să ajungă pe mâinile chirurgului plastician, pentru o operație la nas. Se pare că ziua mult așteptată de tânără a venit, iar intervenția a fost un succes.

Ce a făcut Bianca Comănici înainte de operație

Înainte de a ajunge pe masa de operații, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a postat un vlog pe canalul ei de YouTube, în care a împărtășit cu fanii întreaga experiență pe care a avut-o până să ajungă pe mâinile medicilor.

Bianca s-a trezit dis-de-dimineață pentru a pleca la aeroport, însă, înainte de zbor, aceasta le-a mărturisit internauților că: „Am puține emoții, nu de operație, cât pentru faptul că trebuie să plec atâtea zile de acasă”.  Însă, bruneta nu a plecat singură, ci împreună cu mama ei, care a vrut să-i fie alături în această experiență.

Citește și: Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”

În restul clipului de pe YouTube, Bianca a filmat diverse secvențe din: aeroporturi, avion, drumul spre cazare, ieșirile cu mama ei prin Istanbul. După această zi, în care tânăra a încercat să se relaxeze înainte de operație, ea și mama ei au mers la clinică, pentru a face un ultim consult, înainte de intervenția la care urma să fie supusă miercuri. 

„Gata, am terminat cu consultația și mergem la cazare”,  a

spus Bianca Comănici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cum a decurs operația la care a fost supusă Bianca Comănici

După ce s-a întors la cazare, bruneta s-a pregătit de culcare, însă un gând nu-i dădea pace.

Aceasta avea mari emoții și, pentru câteva momente, s-a gândit să renunțe la operația de rinoplastie.

„Simțeam că nu am curaj suficient, dar trebuie să fiu puternică, trebuie să am încredere în mine și în ceea ce am simțit. Sunt sigură că va ieși mai frumos decât îmi doresc”,  a spus Bianca, înainte de a încheia vlogul.

Citește și: Bianca Comănici are un nou iubit! „Mi-e teamă să nu fiu judecată” Unde l-a cunoscut bruneta pe alesul inimii sale

Ulterior, aceasta a revenit cu noi postări. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a filmat înainte de intervenție și le-a mulțumit fanilor ei pentru susținere și gândurile pozitive: „Gata dragilor, urmează să intru în operație.(...) Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase”.

De asemenea, la doar câteva ore distanță, Bianca Comănici a revenit cu noi vești, despre cum a decurs intervenția chirurgicală: „Oameni buni, sunt bine! Am vrut să fac update-ul ăsta ca să stați liniștiți.

Sunt ok, vă iubesc.(...) Am ieșit de o oră și jumătate din operație, o să mai stau ce o să mai stau și după mă culc. Stați fără griji”.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!