Simona Halep a oferit primele declarații despre implicarea lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj: „Nu am vrut să cred!”

Autor: Andrei Costanda

Simona Halep a vorbit în premieră despre implicarea lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj.

Sursa: Instagram

Simona Halep a rupt tăcerea și a vorbit despre implicarea fostului ei antrenor, Patrick Mouratoglou, în scandalul de dopaj.  

Simona Halep a primit poate cea mai proastă veste de la revenirea în tenis, fiind anunțată că nu a beneficiat de o invitație la turneul de Grand Slam Roland Garros, unde era campioană în anul 2018, iar acest lucru a dezamăgit-o profund, fiind turneul ei preferat. Această dezamăgire a fost alimentată și de faptul că prezența la Jocurile Olimpice de la Paris, a doua ei țintă după turneul din Franța, este aproape imposibilă.

Simona Halep: „El nu a vrut să îmi facă ceva rău”

Simona Halep a luat decizia să deschidă din nou subiectul despre scandalul de dopaj și implicarea fostului ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Tenismena constănțeancă a declarat și ce își dorește să facă mai departe odată cu revenirea în circuitul profesionist, într-un interviu acordat publicației americane Tennis Channel.

„Am auzit multe voci că am fost manipulată de el.

Nu este adevărat. El a fost andrenorul meu. Întotdeauna am avut încredere în oamenii cu care lucrez. 

Categoric nu a fost o greşeală intenţionată sau cum să spun... El nu a vrut să îmi facă ceva rău. Nu...

Nu am vrut să cred că suspendarea va dura patru ani.

De aceea am continuat să joc, am continuat să mă antrenez, pentru că nu am vrut să mă retrag aşa, ci pe terenul de tenis, acolo unde am şi început la

vârsta de patru ani şi jumătate. Acela este locul unde vreau să fiu când mă voi opri”, a declarat Simona Halep pentru publicația anterior menționată.

Citește și: Vicecampioana mondială la săritura în lungime a avut parte de cea mai dubioasă ofertă: „Mi s-a propus să fiu escortă de lux pentru 200.000 de euro pe lună”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire! Cristi Tănase a depus actele de divort după ce soția sa a obținut ordin de restricție

Simona Halep a încheiat colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez

În luna martie, după participarea la turneul de la Miami, Simona Halep a anunțat începerea colaborării cu antrenorul Carlos Martinez, înțelegerea fiind intermediată chiar de fostul antrenor al sportivei, Darren Cahill.

Martinez a fost cel care s-a ocupat de pregătirea Simonei odată cu revenirea în circuitul WTA, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Din informațiile oferite de GSP, Simona Halep și antrenorul spaniol ar fi încetat colaborarea, după ce aceasta s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Oeiras, Portugalia, în prima săptămânî a lunii aprilie.

Informația a fost confirmată și de imaginile cu Simona Halep și Alize Cornet, după ce s-au pregătit împreună pe terenul de tenis, în fotografie apărând toți cei prezenți, mai puțin Carlos Martinez.

Simona Halep se pregătește în prezent cu Vasile Antonescu, fost jucător de tenis, fiindu-i sparring partner.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!