Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”

Author: Diana Ghita
Bianca Comănici va fi supusă unei operații peste două săptămâni
Sursa: Facebook Bianca Comănici

Luni dimineață, pe 29 aprilie, Bianca Comănici și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Totodată, aceasta le-a transmis urmăritorilor că are mari emoții.

Bianca Comănici urmează să ajungă pe mâna chirurgului plastician, întrucât își dorește o schimbare radicală de look. Aceasta vrea să-și opereze nasul, cu scopul de a-i modifica forma și de a-l micșora.

Prin ce intervenție urmează să treacă Bianca Comănici

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a dezvăluit totul prin intermediul unui story postat pe pagina ei personală de Facebook.

Aceasta le-a explicat fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale faptul că, în curând, va fi supusă unei operații de rinoplastie. Referitor la acest eveniment, tânăra are mari emoții și îi este frică de ceea ce o așteaptă.

„Mă îngrozește gândul să știu că mai sunt doar două săptămâni până o să mă operez”, a spus Bianca Comănici.

De asemenea, aceasta le-a explicat urmăritorilor cum va arăta după intervenția chirurgicală.

Aceasta le-a arătat că vrea să-și înalțe vârful nasului și că vrea să-l aducă la o mărime mai mică, întrucât vrea o schimbare radicală de aspect: „N-o să mai arăt așa, o să arăt cu totul și cu totul diferit în anul acesta”.

Citește și: EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Comănici este foarte agitată până la momentul în care va intra în sala de operații, întrucât teama și emoțiile nu-i dau deloc pace: „Respiră, inspiră, expiră! Am foarte mari emoții în sensul ăsta, dar am încredere în cineva de acolo”.

Bianca Comănici trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei

După ce s-a afișat pe rețelele sociale în timp ce plângea, vedeta se pregătește să treacă printr-o nouă etapă delicată din viața ei.

Deși, în videoclipurile pline de suferință de pe Instagram și TikTok, fata se arăta complet dărâmată, se pare că și-a găsit puterea de a lua în piept o altă provocare.

Bianca a făcut anunțul operației de rinoplastie la doar câteva zile după ce a declarat că persoanele din viața ei au rănit-o foarte dur și că a fost dezamăgită de cineva față de care simțea un puternic atașament.

Citește și: „Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați

„Motivul pentru care am plâns a fost ca am fost, din nou, dezamăgită de oamenii din jurul meu, de cineva ce îmi plăcea”, le povestea fosta concurentă de la „Puterea dragostei” jurnaliștilor de la Kanal D, miercurea trecută.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!