„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați

Author: Diana Ghita

Cum s-a afișat Bianca Comănici pe TikTok

Sursa: Facebook Bianca Comănici; TikTok Bianca Comănici

Luni, pe 22 aprilie, Bianca Comănici a postat pe rețelele sociale un clip extrem de trist. Aceasta s-a filmat în timp ce plângea, iar imaginea i-a pus pe jar pe fani.

Bianca Comănici, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, s-a filmat în timp ce lacrimile îi curgeau șiroaie pe față, iar machiajul i s-a întins. Fata arăta de-a dreptul deplorabil în clip, însă, cu toate acestea, nu s-a sfiit să le arate internauților cum se simte.

Cum au reacționat fanii când au văzut clipul în care Bianca Comănici plânge

În momentul în care au văzut imaginile, fanii vedetei s-au arătat foarte tulburați și, totodată, îngrijorați.

Aceștia au avut parte de un adevărat șoc și au intrat imediat în comentarii, pentru a o întreba ce a pățit.

„Biencuța, de ce plângi?/ Bibica, de ce ne sperii?/ Bianca, ce s-a întâmplat? Ești bine sau glumești cu noi?”,  au fost câteva dintre curiozitățile oamenilor din online.

Ulterior, alți fani de ai tinerei au venit cu explicații în acest sens. O persoană a dezvăluit că filmarea este veche, de când a suferit din dragoste, din cauza unui băiat: „Nu este făcut azi, e mai demult, când a dezamăgit-o D, atunci a

plâns”.

Citește și: Bogdan Mocanu, dezvăluiri din viața amoroasă: „Să-mi găsesc o soție...”. Fostul concurent de la „Puterea dragostei” și Bianca Comănici oferă detalii picante fanilor

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De asemenea, un alt internaut a povestit că a văzut-o, recent, pe un live și că părea să fie într-o stare bună: „ Azi e bine, a întrat mai devreme în gazda pe live ul lui Andrei, au vorbit și era veselă”.

Bianca Comănici s-a despărțit de iubitul albanez anul trecut

După respectivele explicații, majoritatea urmăritorilor au ținut să-i ofere diverse sfaturi, care să o ajute să treacă mai rapid peste perioada dificilă pe care a dat de înțeles că o traversează. De asemenea, aceștia au îndemnat-o să nu-și piardă cumpătul și să nu mai pună la suflet orice lucru.

„La frumusețea ta n-ar trebui să plângi ești prea frumoasă nu merita nimeni să plângi după el/ Sa fii puternică! Doar să crezi în tine și inima ta, asta contează cel mai mult/ Bianca, ne ții numai în stres!!”, i-au transmis alți fani, în secțiunea de comentarii.

Citește și: Bianca Comănici are un nou iubit! „Mi-e teamă să nu fiu judecată” Unde l-a cunoscut bruneta pe alesul inimii sale

Bianca Comănici nu a explicat, concret, din ce cauză a început să plângă, iar referitor la ipotezele unei decepții în dragoste, lucrurile rămân incerte, întrucât nu se știe ca vedeta să fi avut un partener al cărui nume să înceapă cu litera „D”. Ultimul bărbat cu care s-a afișat în spațiul public a fost albanezul Joni, de care s-a despărțit în toamna anului 2023. Însă, cu toate acestea, în luna martie ea declara că a cunoscut pe cineva a cărui identitate nu a vrut să o divulge.

@comanicibianca14

💔

♬ original sound-:

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!