Mickey Mouse sau hoțul din Bologna! Cum a reușit un român deghizat în personajul favorit din desene să fure de pe străzile din Italia

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 apr 2024, 14:57

Mickey Mouse sau hoțul din Bologna! Cum a reușit un român deghizat în personajul favorit din desene să fure de pe străzile din Italia

Sursa: PixaBay

Un incident neobișnuit a avut loc recent în Bologna, unde un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat în timp ce se plimba pe străzi îmbrăcat în costumul lui Mickey Mouse, alături de o femeie, presupusă a fi complice și îmbrăcată în Minnie Mouse.

Potrivit informațiilor furnizate de ilgiornale.it, individul este acuzat că se folosea de această mască pentru a jefui familiile care vizitau centrul orașului.

Cum a reușit românul să fure de la oameni, îmbrăcat în Mickey Mouse

Tacticile românului, aparent desprinse din poveștile de desene animate, îl făceau să atragă atenția copiilor și a familiilor, oferind baloane și propunându-le să se fotografieze împreună.

Odată ce obținea atenția acestora, profita de ocazie și comitea furtul.

Citește și: Cum a fost creat Bugs Bunny. Îndrăgitul iepuraș împlinește 83 de ani

Bărbatul era deja cunoscut autorităților, având o condamnare anterioară de 5 ani pentru infracțiuni similare în aceeași zonă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anchetatorii susțin că individul a folosit această strategie de mai multe ori în trecut, iar ultima dată a fost prins în timp ce pășea pe Via Ugo Bassi, de data aceasta fără costumul de Mickey Mouse. Poliția a reușit să-l recunoască și să-l aresteze imediat.

Cel mai recent incident a atras atenția asupra modului ingenios și îngrijorător în care individul acționa, adaptând elemente jucăușe și amuzante pentru a-și ascunde intențiile criminale.

Citește și: Un cuplu nu a oferit absolut nimic de mâncare invitaților, la nuntă. Motivul ireal pentru care au decis acest lucru

Acum, românul se află în custodia autorităților, iar investigațiile continuă pentru a stabili toate circumstanțele și eventualele complicități din spatele acestor infracțiuni.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!