EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”

Author: Diana Ghita

Cine a dezamăgit-o pe Bianca Comănici

Sursa: TikTok Bianca Maria Comănici; Facebook Bianca Maria Comănici; Captură YouTube WOWnews

Luni, 22 aprilie, Bianca Comănici a postat o filmare foarte tristă pe TikTok, în care nu-și putea stăpâni lacrimile. Deși fanii au fost îngrijorați, aceasta le-a explicat, concret, ce a pățit.

Pentru a răspunde curiozității fanilor, jurnaliștii de la kanald.ro au întrebat-o pe Bianca Comănici cine a pus-o în această postură deprimantă și din ce motiv a început să plângă pe rețelele sociale.

Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok

Tânăra ne-a explicat, în exclusivitate, că lacrimile ei au fost provocate de diverse persoane pe care le considera apropiate, dar care, în cele din urmă, au ajuns să-i cauzeze numai suferință: „Motivul pentru care am plâns a fost ca am fost, din nou, dezamăgită de oamenii din

jurul meu”.

Însă, cu toate acestea, Bianca Comănici a fost rănită cel mai mult de o persoană de care se simțea foarte atașată. Întrebată din partea cui a primit cea mai mare dezamăgire, aceasta a răspuns: „De la cineva ce îmi plăcea”.

Pe data de 13 aprilie, vedeta a mai postat un videoclip prin care le-a împărtășit oamenilor din online suferința prin care trece.

Însă se pare că problemele nu au trecut nici până astăzi pentru Bianca, semn că nu este un episod trecător din viața ei, ci că a fost rănită într-un mod foarte dur și se reface cu greu.

@comanicibianca14

💔

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

♬ original sound-:

Citește și: „Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați

„Îmi era frică să nu pierd oameni pentru că-i iubesc, până am realizat că ei pleacă când nu te aștepți”,  scria tânăra în respectivul clip de pe rețelele sociale.

Bianca Comănici a vorbit despre actualul ei iubit

Unii fani și-au dat cu părerea vizavi de filmarea postată de brunetă pe 22 aprilie și, în secțiunea de comentarii, au împrăștiat zvonul cum că ar fi plâns „ când a

dezamăgit-o D”.  Momentan, nu se știe ca Bianca să fi avut legătură cu vreun bărbat care să aibă această inițială. Ultima relație, pe care a făcut-o publică, a fost cea cu albanezul Joni, de care s-a despărțit spre finalul anului 2023.

Însă aceasta ar mai fi avut o relație, despre care i-a vorbit colegului ei, Bogdan Mocanu, la finalul lunii martie, în cadrul emisiunii online „Bărbați VS Femei”.

Deși a explicat cum l-a cunoscut pe băiat, vedeta nu a vrut să-i divulge identitatea.

Citește și: Bianca Comănici are un nou iubit! „Mi-e teamă să nu fiu judecată” Unde l-a cunoscut bruneta pe alesul inimii sale

„Ne-am cunoscut pe o aplicație de dating. Am avut două întâlniri. Primul date a fost horror. Ne-am cunoscut într-adevăr nu de mult timp, dar există o chimie foarte mare între noi”,  a

dezvăluit Bianca Comănici.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!