Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Marius a fost salvat de la eliminare! Cine este concurenta care i-a dăruit brățara

Author: Laura Macovei
Insula de 1 milion Foto(4)

Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Marius a fost salvat de la eliminare! Cine este concurenta care i-a dăruit brățara

Sursa: Kanal D

Răsturnare de situație pe Insula de 1 milion. Aflat în pericol de eliminare, Marius a primit cea mai bună veste. O concurentă s-a oferit să îl salveze și i-a cedat brățara sa.

Cu doar 32 de concurenți rămași în competiție, lupta pentru supraviețuire devine din ce în ce mai acerbă în cadrul reality show-ului Insula de 1 milion, difuzată la Kanal D. 

Marius se afla în pericol de eliminare, însă salvarea a venit de unde nu se aștepta. 

Cosmin Cernat: Este cineva aici, pe Insula de 1 milion, care vrea să-l salveze pe Marius?

Cine este concurenta care l-a salvat pe Marius de la eliminare

Atunci când Cosmin Cernat a adresat întrebarea, Ana Maria Mavru a fost concurenta care a ridicat mâna și a venit lângă Marius, pentru a-i oferi brățara sa. 

Cosmin Cernat: Mă uitam la tine și sunt extrem de surprins.

Ana Maria Mavru: Am luat această decizie, în primul rând pentru că în ultimele zile nu m-am simțit bine, am avut cu ceva timp în urmă probleme cu rinichii, niște nisip, iar de câteva zile le resimt atât de tare, mă dor foarte rău. Atunci când corpul tău spune stop, e cazul ca și tu să spui stop.

De când m-am înscris la casting am spus că nu am venit să joc, am venit pur și simplu să mă bucur de experiența în sine, să-mi înving frica de viespi.

M-au mușcat încă din prima zi pe Insulă, să-mi înving frica de tarantule și m-am trezit cu una cât palma la capul meu. Simt că le-am învins și, cel mai important, am văzut licurici.

Marius: Îți mulțumesc foarte mult. Sunt onorat că brățara aceasta e de la o campioană.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am trăit și momentul ăsta. Nu-mi vine să cred că o să continui aventura pe Insulă. Eram cu un picior spre casă, îmi făceam atâtea griji, nu puteam să mă bucur nici de mâncare, de orice formă de relaxare, de nimic, asta pentru că știam că nu mi-am atins scopul, într-un fel sau altul. Chiar mi se pare că trăiesc un vis.

Inima mea e plină de bucurie,” a mărturisit Marius.

Ana Maria Mavru, probleme de sănătate

Tânăra campioană s-a confruntat în ultimele zile pe Insulă cu probleme la rinichi, care se pare că nu i-au dat pace și au făcut-o să cedeze. Astfel, concurenta a luat decizia de a salva pe cineva care chiar își dorește să mai rămână în competiție. 

Citește și: Weekend incendiar la "Insula de 1 milion"- Sorin și Variu sărbătoriti în stil dominican, iar vesticii se confruntă cu ghinionul

„Decizia mea chiar nu a fost deloc ușoară, m-am gândit foarte, foarte mult, dar sănătatea primează și durerile de rinichi au fost destul de grele pentru mine. Cum nu m-au ajutat anumite pastile și vitamine pe care le-am luat aici, am zis că ar trebui să pun stop. Îmi aminteam ce mi-a spus Filip, ca atunci când nu mai pot, să las pe altcineva care își dorește cu adevărat,” a declarat Ana Mavru.

Întregul moment în care Ana Mavru îi cedează brățara lui Marius poate fi urmărit aici: