Meteorologii Accuweather anunță temperaturile sunt în creștere: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 mai 2024

Author: Bianca Vidoi

Meteorologii Accuweather anunță temperaturile sunt în creștere

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară creștere pentru ziua de vineri.

Potrivit accuweather.com, vineri, 17 mai 2024, vremea urmează să se încălzească. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 17 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se va încălzi, deși în anumite zone ale României au fost emise avertizări de cod galben de intensificări ale vântului. Se așteaptă ca în această zi de vineri că existe un grad ridicat de instabilitate atmosferică, în special în regiunile din vestul țării. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade Celsius, iar cele minime între 7 și 12 grade Celsius.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult senin, însă norii vor începe să acopere această zonă, indicele UV va fi 9 din 11, iar vântul va sufla 11 de km/h dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Pe parcursul nopții sunt așteptate precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță furtuni, intensificări ale vântului și grindină în mai multe localități din țară: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 mai 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, dar soarele își va face simțită prezența pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE.

Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. În această zi de vineri, până la ora 23:00 este emis un cod galben de vânt.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 13 de km/h dinspre SSE. Temperatura maximă a zilei va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații atât pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Cerul se va însenina pe parcursul nopții și nu sunt așteptate precipitații.

Citește și: ANM a emis un cod galben de ploi și vijelii! Cele 18 județe în care se anunță instabilitate atmosferică

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi înnorat, cu nori joși, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 26 de km/h, temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații în această zi de vineri.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea se răcește în această zi de vineri, cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu 17 km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Cerul se va însenina pe parcursul nopții și nu sunt așteptate precipitații.