Bursucu a trecut prin momente cutremurătoare când a aflat de diagnosticul fiicei sale, Alessia: „A stat o zi și o noapte la terapie intensivă...”

Author: Cristina Mocanu

Bursucu a trecut prin emoții cumplite când fiica sa, Alessia, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Sursa: youtube.com

Bursucu a trecut prin emoții cumplite când fiica sa, Alessia, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Cunoscutul prezentator TV, Bursucu, a povestit despre momentele grele prin care a trecut alături de fiica sa vitregă, Alessia, în confruntarea cu o boală severă. Aceasta s-a plâns de dureri groaznice de stomac, iar medicii au dat un verdict îngrozitor.

Bursucu clipe groaznice în spital alături de fiica sa Alessia

Adrian Cristea, cunoscut sub numele de Bursucu, a făcut publice recent mărturii emoționante legate de calvarul prin care a trecut alături de fiica sa vitregă, Alessia, în urmă cu trei ani.

Totul a început acum aproape trei ani, înainte de sărbătorile de Paște, când Alessia a început să se plângă de dureri puternice de stomac. Inițial, părinții, Bursucu și soția sa Andreea, au atribuit aceste dureri perioadei adolescenței, subestimând gravitatea situației. Cu toate acestea, durerile persistente au stârnit îngrijorarea și au dus la o serie de investigații medicale care aveau să schimbe complet viața familiei.

În cadrul unui podcast, "Gând la Gând Cu Teo", Bursucu a dezvăluit momentele tensionate și grele prin care a trecut în acea perioadă critică. „Eram la București și i-am spus Andreei să meargă la spital să îi facă o analiză, o ecografie, să vedem ce este. Cert este că a ajuns la spital, medicii au încercat să-i facă o ecografie și au spus că are apă la plămâni, asta se vedea la ecografie.

După au mutat-o dintr-o cameră în alta și au pregătit-o de un CT, să vadă exact câtă apă la plămâni are și despre ce este vorba. I-a crescut pulsul foarte mult, undeva la 200, iar în acel moment medicii au intrat în panică. Era o clinică privată. Au spus că nu pot să intervină și că trebuie să o mute rapid la Spitalul Județean Constanța. Acolo ne-au spus că e predispusă la infarct.
Au spus că nu e apă la plămâni, ci că e ficatul, apoi că nu e ficatul și că e inima. Ne-au spus că trei sferturi din inimă e inflamată și că e nasol. A stat o zi și o noapte la terapie intensivă”,
a mărturisit Bursucu.

Citește și: Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat: „N-am mai știut nimic din momentul ăla”. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre drama care i-a marcat profund viața

Verdictul crunt al medicilor cu privire la fiica lui Bursucu

Bursucu avea să afle că fiica sa Alessia, la doar 16 ani, avea nevoie de un transplant de inimă. Cu toate acestea, el a ales să nu împărtășească această informație tulburătoare cu soția sa pentru a o proteja. După două zile tensionate de investigații, s-a descoperit că problema era cauzată de virusul Epstein-Barr, cunoscut drept virusul sărutului, care a afectat mai multe organe ale Alessiei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Cei de la spitalul din Constanța, pentru că există o anumită procedură ca tu să pleci dintr-un spital în altul, pe urgență, cu ambulatoriu, să te aștepte la camera de gardă, trebuie să se pună un diagnostic cu care să primești toate lucrurile astea. Diagnosticul de la Constanța a fost transplant de inimă, doar că nouă nu ne-a spus nimeni că ei pun acest diagnostic să ne ajute. Atât a scris doamna doctor în termeni medicali. Eu neștiind ce înseamna am luat și eu acel diagnostic pe care mi l-a spus soția și am dat un telefon unui amic, unul dintre cei mai buni cardiologi din România", a mai povestit Bursucu.

Acest diagnostic zguduitor și suspansul care l-a însoțit au pus la încercare forța și devotamentul familiei. Cu toate acestea, răbdarea și determinarea lor au fost răsplătite în cele din urmă, atunci când s-a descoperit cauza reală a suferinței Alessiei.

Citește și: „Ne sapă groapa neamurile și prietenii” Bursucu, mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale! De cine a fost deranjat prezentatorul TV

Aventura medicală a lui Alessia și a familiei sale oferă o imagine profundă asupra luptei cu boli grave și a puterii familiei de a face față unor situații extreme.