Cât costă un sejur de 5 nopți, pentru două persoane, în Halkidiki, în luna iunie! O noapte de cazare pornește de la 200 de lei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 13:58

Cât costă un sejur de 5 nopți, pentru două persoane, în Halkidiki, în luna iunie! O noapte de cazare pleacă de la 200 de lei

&
Sursa: PixaBay

Halkidiki este una din stațiunile preferate ale românilor, atunci când vine vorba de o vacanță în Grecia, iar cei mai mulți aleg această destinație pentru prețurile mici.

Halkidiki continuă să fie destinația preferată a românilor dornici de o vacanță de vis pe malul Mării Egee. Cu un farmec aparte, această regiune îmbină frumusețea Greciei autentice cu ospitalitatea și liniștea caracteristice micilor orașe care o compun.

Turiștii români pot ajunge ușor aici, fie cu mașina personală, fie optează pentru călătoria cu autocarul sau avionul.

Cât costă un sejur de 5 nopți, pentru două persoane, în Halkidiki

Pentru a estima cam cât ar trebui să scoată românii din buzunare pentru o vacanță în Halkidiki, am selectat perioada 13-18 iunie 2024 pentru 5 nopți, 2 persoane.

Dacă vorbim de cazări, acestea se pot ridica și la 6.000 de lei, varianta aceasta fiind printre cele mai scumpe. Însă, se pot găsi cu ușurință și cazări care pornesc de la 200 lei/noapte.

Citește și: Ce efecte are norul de praf saharian asupra organismului: „Cei care ar trebui să fie foarte atenți sunt..” Medicul Beatrice Mahler face lumină în acest caz

Prețurile diferă în funcție de ceea ce oferă locul de cazare, mic dejun inclus sau nu sau all inclusive. De asemenea, și aspectul estetic este unul care influențează prețul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cât costă un bilet de avion

Dacă alegeți o călătorie cu avionul, trebuie să țineți cont de faptul că nu există zbor direct, însă opțiunea cea mai bună este București-Salonic.

Prețurile, pentru perioada estimată, sunt accesibile.

Atracții turistice în Halkidiki

Odată ajunși în Halkidiki, vizitatorii sunt întâmpinați de peisaje de vis și de mâncăruri speciale, preparate cu ingrediente de cea mai bună calitate.

La doar 77 de kilometri distanță se află Salonic, orașul de la malul Mării Egee cu o istorie bogată ce datează din Antichitate. Potrivit travelplanner.ro, turiștii pot vizita aici numeroase vestigii istorice, precum Biserica Sfântul Dumitru, bazarul vibrant și Turnul Alb.

Citește și: Cât costă 1 kg de cireșe în 2024, cu câteva săptămâni înainte de începerea verii. Prețurile sunt colosale

De asemenea, Salonic este renumit pentru viața sa de noapte animată și barurile de pe faleză, atrăgând constant mii de turiști, inclusiv din România.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!