Cătălin Crișan spune cum se simte la aproape 7 luni de la operația de hernie de disc: „Nu respect ce spune doctorul”. Ce mărturisiri neașteptate a făcut artistul acum

Autor: Silvia Cirstea

Cătălin Crișan 

Sursa: Captură YouTube/ Facebook

Iată cum se simte Cătălin Crișan, după aproape 7 luni de la operația de hernie de disc. Ce spune artistul despre starea lui de sănătate!

Cătălin Crișan a făcut noi mărturisiri despre starea lui de sănătate, după ce în urmă cu 7 luni a suferit o operație complicată de hernie de disc. Artistul spune cum se simte, în ciuda faptului că nu respectă recomandările medicilor. Vezi mai jos ce dezvăluiri neașteptate a făcut!

Cum se simte Cătălin Crișan, la aproape 7 luni de la operația de hernie de disc

În urmă cu aproape 7 luni, Cătălin Crișan a trecut printr-o operație de dublă hernie de disc pentru că ajunsese să nu mai poată merge din cauza durerilor. Deși a încercat să urmeze mai multe tratamente, nimic nu a dat rezultat, astfel că s-a lăsat pe mâna medicilor și a apelat la intervenție chirurgicală. În prezent, îndrăgitul artist se simte mai bine, însă recunoaște că nu a respectat indicațiile medicilor pentru recuperare.

Se pare că doctorii i-au spus clar artistului că trebuie să meargă la înot și să facă kinetoterapie, dar cu toate acestea cântărețul nu a respectat recomandările. Mai mult decât atât, acesta spune că medicul care l-a operat l-a sfătuit să slăbească, însă, din nou, el nu a ținut cont de acest aspect, ba chiar a mai luat câteva kilograme în plus. Totuși, cântărețul este decis să înceapă recuperarea așa cum trebuie, mai ales că acum au trecut și sărbătorile pascale.

Citește și: Florin Piersic a înregistrat primul mesaj audio, după internare! Ce le transmite actorul celor care vor să îl apeleze: „Dacă doriți să-mi lăsați un mesaj..”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Se împlinesc aproape șapte luni de când am fost operat de acea dublă hernie, a fost interesant. Mă simt mai bine, doar că nu respect ce spune doctorul. Mi-a spus să slăbesc, m-am îngrășat, mi-a spus să înot, nu am ajuns. Mi-a spus să fac kinetoterapie, am fost o dată, nu m-am mai dus. Trebuie să mă apuc de treabă. A trecut Paștele și mă apuc și de slăbit, și de înot, nu mai ține.

Întotdeauna mie mi-au plăcut lucrurile interzise. Tot ce nu este sănătos pentru organism, am mâncat .”, a spus Cătălin Crișan, în urmă cu puțin timp, pentru cancan.ro.

Citește și: Dana Rogoz a ajuns de urgență la spital, după un incident cu fiica sa. Ce s-a întâmplat cu actrița și cum se simte acum: „Am fost cusută”

Cum se înțelege artistul cu noua lui iubită

În ciuda faptului că a trecut prin momente greu de imaginat, îndrăgitul artist a avut și motive de bucurie. Ei bine, acesta are o nouă parteneră de viață cu care se înțelege de minune și care îi este alături la fiecare pas. Chiar în cadrul aceluiași interviu, Cătălin Crișan a recunosc că primele două săptămâni de la operație au fost cumplite, însă a trecut cu bine peste tot datorită sprijinului pe care iubita lui i l-a oferit. Mai mult decât atât, cântărețul a dat de înțeles că relația lor devine mai sudată pe zi ce trece, mărturisind că nu pot sta unul fără celălalt nici măcar câteva ore.

„Eu și partenera mea ne înțelegem foarte bine și să sperăm că așa va fi până la sfârșit. Noi suntem tot timpul împreună, dar într-adevăr a fost 100% lângă mine. În acele două săptămâni a fost groaznic și pentru ea, și pentru mine. Acum este lângă mine nu pentru că mă doare ceva, ci pentru că ne înțelegem foarte bine. Avem nevoie unul de altul, iar atunci când suntem despărțiți câteva ore zici că suntem despărțiți ani de zile. Să dea Dumnezeu să fie bine, să ne țină!”, a mai spus Cătălin Crișan, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!