Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele de recuperare ale marelui actor: „Dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mai 2024, 20:51

Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele de recuperare ale marelui actor: „Dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie..”

Sursa: Facebook

Florin Piersic se simte mai bine, transmit doctorii. Vestea este îmbucurătoare, iar medicul Monica Pop este încrezătoare că marele actor ar putea chiar reveni pe scenă.

Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical. Actorul a suferit recent mai multe operații complexe și a fost tratat în patru spitale diferite. Printre intervențiile chirurgicale se numără cele la inimă și la genunchi. 

Care sunt șansele de recuperare ale lui Florin Piersic

În ciuda acestor dificultăți, starea de sănătate a maestrului Piersic se îmbunătățește vizibil.

Renumitul medic oftalmolog Monica Pop, care a urmărit îndeaproape evoluția actorului, privește cu optimism situația actorului.

Monica Pop consideră că Florin Piersic are toate șansele să revină pe scenă și să încânte din nou publicul cu talentul său inegalabil.

Citește și: Monica Pop, dezvăluiri inedite despre decesul Ronei Hartner: ”A stat două luni fără tratament” De ce crede medicul că artista putea fi salvată

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Monica Pop a subliniat că, deși actorul s-a confruntat cu probleme medicale grave și a fost supus unor intervenții chirurgicale dificile, recuperarea sa este impresionantă.

„Eu sper din suflet să depășească situația… Și, vă spun un lucru, dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie, pentru că este o operația grea ceea ce a avut el, înseamnă că e bine. Părerea mea e că în curând va fi din nou pe scenă.

Exact așa a fost. Dar să știți că în cazuri de genul acesta bolnavul este suveran. Ce vrea bolnavul asta se face, nu poți să îi impui. Și problema se pune așa: el are o parte de familie aici. Acesta este un aspect și în al doilea rând, dacă el are încredere într-un medic poate să meargă și la Baia Mare, dacă vrea. E firesc așa”, a transmis Monica Pop, potrivit  viva.ro.

Florin Piersic vrea să revină pe scenă

Marele actor suferă cel mai mult după scenă. Acesta își dorește cu ardoare să revină cât mai repede la meseria sa de suflet, pentru a încânta în continuare publicul. 

Citește și: Vești bune de la Spitalul Foișor. Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează: „Prezintă o evoluție lent favorabilă”

Florin Piersic este optimist în această privință, spun medicii.

„Vreau să ajung mai repede pe scenă!”. Asta le-a spus Florin Piersic medicilor, pe care i-a întrebat, luni, când va putea să meargă, informează ȘtirileProTV.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!