Monica Pop, dezvăluiri inedite despre decesul Ronei Hartner: ”A stat două luni fără tratament” De ce crede medicul că artista putea fi salvată

Autor: Diana Bostan

Monica Pop, despre boala Ronei Hartner

Sursa: Facebook

Medicul oftalmolog Monica Pop a răbufnit după anunțul morții artistei Rona Hartner. Monica Pop și-a pus mai multe semne de întrebare cu privire la modul în care Rona a fost tratată.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani din cauza unei boli cumplite. Ce a ieșit la iveală în urma decesului artistei cu privire la modul în care a fost tratată.

Ce crede Monica Pop despre modul în care a fost tratată Rona Hartner

Monica Pop a discutat despre diagnosticul și tratamentul pe care Rona Hartner l-a primit înainte de a-și pierde viața.

Renumitul medic oftalmolog a subliniat caracterul neobișnuit al abordării medicale aplicate celebrei artiste. Aceasta susține că în ciuda diagnosticului de cancer, Rona Hartner nu a beneficiat de niciun tratament timp de două luni.

Citește și: “Nu-mi vine să cred că sunt eu cea care scrie aceste rânduri” Denise Rifai, despre ultimul interviu cu Rona Hartner

„Din ceea ce a relatat ea, la un moment dat a început să tușească, a tot tușit două luni, s-a dus la Paris, la toți specialiștii și au zis că nu

are absolut nimic. S-a întors în țară și în ziua respectivă au pus diagnosticul de metastaze pulmonare. Deci incredibil, a stat două luni fără tratament, eu n-am auzit așa ceva, vreau să vă spun că nu știu cine și cum a condus tratamentul acesta oncologic, e foarte important de știut lucrul acesta”,
a declarat medicul Monica Pop, potrivit  Fanatik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul oftalmolog nu înțelege de ce Rona Hartner nu a fost operată și de ce s-au pierdut două luni de tratament. Monica Pop a dezvăluit faptul că artista era extrem de încântată de faptul că metastazele cerebrale se micșoraseră.

Rona Hartner era aproape sigură de faptul că boala intrase în remisie

”Asta e ceea ce am auzit ultima dată că a spus ea și toată lumea s-a bucurat, vă dați seama.

Ea a fost convinsă că a depășit. Nu știu nimic despre această metastază care am înțeles că a crescut și nu înțeleg de ce nu a fost operată”, a spus Monica Pop.

Citește și: Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Cine este Rocco Sedano și în ce relație se află cu Rita Sumayla

Rona Hartner a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2023.

Tristul anunț a fost făcut public de către sora sa prin intermediul platformei Facebook. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer în anul 2019, însă reușise să învingă complet boala. Din nefericire, cancerul a recidivat în această vară, de această dată mult mai puternic și incisiv.

Îndrăgita artistă va fi înmormântată în ziua de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Până la această dată, trupul său va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic din București, situată pe Șoseaua Olteniței nr.

7. Ceremonia funerară va începe la ora 12:00, moment în care va fi condusă pe ultimul drum.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!