Vești bune de la Spitalul Foișor. Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează : „Prezintă o evoluție lent favorabilă”

Autor: Diana Bostan

Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează

Sursa: Facebook

Actorul Florin Piersic a fost supus unei noi evaluări marți, 14 mai, de către mediciii de la Spitalul Foișor. Iată care este starea de sănătate a marelui maestru!

Potrivit informațiilor furnizate de Antena3CNN, Florin Piersic înregistrează o ameliorare a stării sale de sănătate, conform evaluării efectuate marți dimineață, care indică o evoluție "lent favorabilă".

Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează

Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul Inimii Niculae Stăncioiu din Cluj-Napoca, duminică, 5 mai, pentru extragerea surselor unui stimulator cardiac.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost ulterior transferat la un spital din Capitală cu un avion SMURD și apoi internat la  Spitalul Foișor. Aici a suferit o nouă intervenție chirurgicală, de această dată la genunchi, unde proteza a fost îndepărtată, aceasta fiind cauza principală a infecției.

Citește și: “Sunt viu”. Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a marelui actor

Medicii de la Spitalul Foișor au transmis că evaluarea pacientului Florin Piersic, efectuată în dimineața acestei zile de marți, indică o evoluție lent favorabilă. Ei au menționat că starea generală a pacientului se îmbunătățește, iar parametrii biologici inflamatori au înregistrat o scădere față de ziua precedentă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

"Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață (marţi- n.r.), de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă", au transmis medicii de la Spitalul Foișor, potrivit Antena3CNN.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital

Luni seară, maestrul a transmis un mesaj de pe patul de spital, prin intermediul unui cadru medical.

Actorul a dorit să transmită sincere mulțumiri cadrelor medicale care au avut grijă de el în timpul șederii sale la spital. Această recunoaștere a eforturilor depuse de personalul medical subliniază importanța și recunoștința față de îngrijirea medicală primită în perioadele dificile.

Citește și: Florin Piersic se pregătește pentru încă două operații. Marelui actor i-a fost înlăturată joi proteza de la genunchi

"Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: "sunt viu" și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimi mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public.", a fost mesajul transmis de Florin Piersic, prin intermediul medicului Adrian Marinescu.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!