Florin Piersic a înregistrat primul mesaj audio, după internare! Ce le transmite actorul celor care vor să îl apeleze: „Dacă doriți să-mi lăsați un mesaj..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 mai 2024, 09:08

Florin Piersic a înregistrat primul mesaj audio, după internare! Ce le transmite actorul celor care vor să îl apeleze: „Dacă doriți să-mi lăsați un mesaj..”

Sursa: observator

Actorul Florin Piersic a transmis primul mesaj audio de la internare, prin care anunță că se simte din ce în ce mai bine.

În prezent, Florin Piersic poate sta în picioare cu ajutor și a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Actorul le mulțumește tuturor celor care îi trimit mesaje și le transmite că, deși nu poate răspunde tuturor personal, apreciază gândurile bune. De pe patul de spital, actorul asigură că starea sa este bună.

Ce spune Florin Piersic în mesajul audio

La cinci zile după operație, Florin Piersic și-a setat un mesaj vocal pe telefon pentru a întâmpina apelurile.

Aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine. Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel.

Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun.

Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic,”
spune actorul în mesaj.

Săptămâna trecută, medicii de la Spitalul Foișor din București au reușit cu succes să îi scoată proteza infectată cu stafilococ auriu. După operație, starea lui Piersic este favorabilă, iar medicii au anunțat că a început deja procesul de recuperare prin kinetoterapie. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Ce le-a transmis Florin Piersic medicilor

La începutul săptămânii, actorul a transmis un mesaj prin intermediul medicilor, exprimându-și recunoștința față de doctorii care îl tratează.

„Sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Eroii mei. Vă iubesc pe toți, oameni buni. Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public," spunea Florin Piersic, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele de recuperare ale marelui actor: „Dacă inima lui a suportat atâtea ore de anestezie..”

Potrivit medicilor, după ce infecția va dispărea din organism, aproximativ într-o lună, Florin Piersic ar putea fi transferat la Cluj pentru montarea unui nou stimulator cardiac.

Nu sunt schimbări.

E acea situaţie stabilă, din fericire. Se ridică la marginea patului, stă în picioare cu sprijin. La o persoană care e fragilă, are bolile asociate, are şi vârsta, e posibil ca tot ceea ce înseamnă parte cardiacă şi nu numai, să sufere şi modificări. O infecţie care e tratată maximal, cu toate antibioticele necesare, presupune un interval de timp, poate destul de lung,” a transmis medicul Adrian Marinescu, potrivit Observator.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!