Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a petrecut totul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mai 2024, 23:13

Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a petrecut totul

Sursa: Pixabay

Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit la întâmplare mai mulţi trecători în oraşul Zofingen, în nordul Elveţiei.

Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, informează AFP, preluat de Agerpres.

În amiaza mare, când oamenii se plimbau liniștiți, un bărbat înarmat cu un cuțit a rănit mai multe persoane înainte de a fi arestat de autorități. Identitatea atacatorului și motivul acțiunilor sale rămân necunoscute, iar poliția nu a oferit încă detalii despre numărul exact al răniților.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat la întâmplare mai multe persoane

Incidentul a început în gara orașului, care are o populație de aproximativ 12.000 de locuitori și este situat la circa 60 de kilometri sud de Basel și la aceeași distanță vest de Zurich. Bărbatul a atacat primul trecător în gara localității și i-a provocat răni grave. 

După acest prim atac, agresorul și-a continuat acțiunile violente și a înjunghiat aleatoriu mai multe alte persoane în diverse locuri din oraș. 

Citește și: Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Oamenii au fugit panicați din calea atacatorului. 

Atacatorul s-a baricadat într-o casă

Ulterior, bărbatul s-a baricadat într-o casă, punând forțele de ordine într-o situație deosebit de delicată. După aproximativ două ore, o echipă specializată de negociatori a reușit să ia contact cu el, ceea ce a dus la arestarea sa fără alte incidente majore.

Conform informațiilor oferite de poliție, atacatorul a suferit și el răni în timpul operațiunii de arestare.

Citește și: Un bărbat a fost găsit decedat în curtea fraților Fabian, la scurt timp de la plasarea în arest la domiciliu: „Un bărbat care a fost la petrecere”

Autoritățile continuă să investigheze motivele din spatele acestui atac violent și să strângă informații suplimentare despre atacator. 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!