Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

Autor: Laura Macovei

Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

Sursa: Digi24

Fiica bărbatului ucis în bătaie de doi tineri, în cartierul Crângași, face declarații cutremurătoare.

Un bărbat a fost ucis în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani, în cartierul Crângași. Incidentul a avut loc marți seară, când victima a fost lovită violent în cap, rănile provocându-i moartea instantanee.

Fiicei bărbatului ucis, martoră la întreaga scenă

Conform observatornews.ro, bărbatul ucis era iubitul mamei uneia dintre fiicele care se pare că era ținta inițială a agresorilor.

Cei doi tineri au plănuit să o agreseze pe fiica iubitei bărbatului, însă acesta a intervenit pentru a o apăra și, din păcate, a plătit cu viața.

Incidentul a fost deosebit de violent, bărbatul fiind lovit în cap cu o bucată mare de lemn, ceea ce i-a provocat decesul.

Fiica bărbatului, martoră la scena de coșmar, a oferit declarații cutremurătoare despre clipele de groază prin care a trecut.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost urmărit prin Crângași de cei doi tineri, iar când a fost prins, aceștia l-au atacat fără milă. Fiica sa a privit neputincioasă cum tatăl ei vitreg era lovit cu brutalitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap”, a declarat una dintre fiicele victimei.

Citește și: Frații Fabian, autorii crimei de la Padina, au fost eliberați din arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploiești

Familia unuia dintre agresori susține că acesta s-ar fi apărat din calea bărbatului, însă iubita victimei a declarat că bărbatul nu era deloc agresiv și nu avea un comportament care să justifice o astfel de reacție violentă. 

„Astăzi am înțeles că s-au predat singuri. Au fost la secție și ne-am întâlnit acolo cu ei(...) Nu este adevărat. Victima nu era o persoană agresivă, deci nu a fost.

Niciodată nu a fost, asta vă pot eu demonstra și nu doar eu, mai ales să fie el agresiv cu copii, cu minor. Nu a fost pentru că și eu, și el avem copii și nu se punea problema cu copiii. Asta este ce au zis ei”, a declarat iubita lui, într-o emisiune televizată.

Agresorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Autoritățile au intervenit rapid și i-au reținut pe cei doi tineri, aceștia fiind acum arestați preventiv pentru 30 de zile.

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la această tragedie și pentru a face dreptate victimei și familiei sale.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!