Cristina Șișcanu s-a îmbrăcat așa la cumpărături, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Incredibil ce comentarii a primit pe instagram!

Din dorința de a se proteja de noul coronvirus, Cristina Șișcanu și soțul acesteia, Mădălin Ionescu, au purtat un costum special atunci când au mers la cumpărături. Cum au reacționat oamenii?


In articol:

Vedetele din România au înțeles că trebuie să renunțe pentru o vreme la activitățile cu care erau obișnuite până în prezent și să respecte noile măsuri impuse de autorități. Ies din casă doar pentru cumpărături, încercând să își îndemne urmăritorii de pe instagram să le urmeze exemplul.

Citeste si: Dr. Adrian Streinu-Cercel, un nou avertisment: "Acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie." Cum ne putem feri?

La fel s-a întâmplat și acum când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au mers într-un centru comercial purtând un costum special, mască, mănuși și ochelari.

Cristina Șișcanu s-a îmbrăcat așa la cumpărături, iar reacțiile nu au întârziat să apară

Fotografiile în care Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu apar în costumul de protecție au fost postate pe instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Cei doi au fost aspru criticați, acuzați că exagerează și că nu sunt un exemplu bun pentru cei cei îi urmăresc. 

Cristina Șișcanu a ținut să explice motivul pentru care ea și soțul ei au optat pentru această costumație la cumpărături.

"După șapte zile am revenit la cumpărături. P. S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai exista nicio criza de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. In plus, dacă ați face toți ca mine ( sa ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit ? Când va dispărea oare acest efect de turma care îmbolnăvește societatea? Și faptul ca am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft... care e problema? Fiecare dintre noi trebuie sa își dezinfecteze produsele când ajunge acasă. Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe luna! De ce sa ma supun riscului pentru ca un cretin care se amuza pe seama situației in care ne aflam sa vina și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea???‼️ Oameni buni, ce aveți ? Cum sa donez un combinezon de unica folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costa 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și parul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și sa strănute lângă noi.", a scris Cristina Șișcanu pe instagram.

Citeste si: Coronavirus Romania - Arafat: La ora 20.00, sunt 1.815 cazuri confirmate cu coronavirus şi 43 de decese

Pe instagram, părerile au fost împărțite. Dacă unii oameni i-au lăudat pe cei doi pentru că își iau toate măsurile de protecție pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, alții le-au adresat cuvinte dure. Un cadru medical chiar i-a atras atenția Cristinei Șișcanu că cei care lucrează în spitale nu beneficiază de un asemenea costum.

"E bine că dumnevoastră aveți. Eu lucrez în spital și nu am", a fost comentariul pe care un urmăritor l-a lăsat în dreptul imaginilor.

Citeste si: Cum eviţi contaminarea cu coronavirus prin haine sau pantofi. Sfaturile prețioase ale medicului Virgil Musta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate