Coronavirus Romania - Arafat: La ora 20.00, sunt 1.815 cazuri confirmate cu coronavirus şi 43 de decese

Secretarul de stat Raed arafat a anunţat că, duminică seară, la ora 20.00, erau 1.815 cazuri confirmate cu coronavirus şi 43 de decese.


In articol:

Ultimul pacient decedat este un bărbat de 72 de ani din Arad, diagnosticat cu coronavirus, dar care suferea de bronhopneumonie şi insuficienţă cardiacă, a murit.

Bărbatul nu a fost plecat în străinătate şi nici nu a intrat în contact cu vreun caz confirmat.

Raed Arafat a anunţat, duminică seară, într-o conferinţă de presă, că la ora 20.00, erau 1.815 cazuri de coronavirus confirmate în Romînia şi 43 de decese.

Ultimul deces anunţat de autorităţi este un bărbat de 72 de ani din Arad, diagnosticat cu coronavirus, dar care suferea de bronhopneumonie şi insuficienţă cardiacă. Bărbatul nu a fost plecat în străinătate şi nici nu a intrat în contact cu vreun caz confirmat.

”În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Bărbatul a decedat în 29.03.2020 la Spital Boli Infecţioase Arad!”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Prognoza meteo ANM! Canciula lovește România în weekend! Zonele din țară transformate în cuptor - capital.ro

Raed arafat a mai precizat că 206 persoane s-au vindecat, iar 52 sunt la ATI, potrivit news.ro.

Citeste si: Vela: Preţurile la energie, gaze, apă, carburanţi sunt plafonate. Ordonanta militara 4

Citeste si: Coronavirus - Un bebelus a murit in SUA. "Acest caz este un apel la trezire!"

Citeste si: Alexandru Rafila: Nu are niciun fel de rost să încercăm să ne testăm cu orice preţ, pentru că beneficiile unei astfel de testări sunt nule

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies