Florin Zamfirescu locuiește gard în gard cu fosta soție, Cătălina Mustață, deși nu s-au despărțit într-un mod pașnic. Cum se înțelege actorul cu fosta parteneră de viața la mai bine de 10 ani de la divorț: ”Am iubit-o foarte mult”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2023, 05:00

”Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o”

Sursa: Captură KANAL D

Maestrul Florin Zamfirescu este invitatul din această săptămână al emisiunii ”40 de întrebări cu Densie Rifai”. Actorul a făcut confesiuni extraordinare despre viața amoroasă.

De-a lungul anilor, actorul a fost căsătorit de trei ori, deși vorbește cu respect despre primele două soții, ei bine, despre cea de-a treia soție nu poate spune același lucru. Cel de-al treilea mariaj a fost cu Cătălina Mustață, de care s-a îndrăgostit pe vremea când îi era studentă. Mariajul lor a durat 21 de ani, fiind cea mai lungă căsătorie a actorului. Divorțul de celebra actriță a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, ba mai mult, după partaj, Florin Zamfirescu a primit jumătate din terenul de la Mogoșoaia, astfel și-a construit o casă acolo și a devenit

vecin cu fosta soție.

Este Florin Zamfirescu un vecin bun pentru fosta soție

Denise Rifai i-a adresa celebrului actor întrebarea roșie, menită să scoată la iveală detalii incredibile din culisele fostului mariaj. Întrebat dacă este un vecin bun pentru fosta soție, cu care nu a avut o separare tocmai pașnică, Florin Zamfirescu a mărturisit că nu o vede prea des pe fost parteneră și atunci când o vede, este destul de rar.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ba mai mult, a mai precizat că și-au încheiat socotelile, căci au trecut mai bine de 10 ani de la despărțire.

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Duminica aceasta, de la 22:00, confesiunile extraordinare ale marelui actor român, într-un interviu maraton impresionant

”Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o. Și acum un an dacă am văzut-o, a fost când treceam cu mașina pe stradă și am văzut-o intrând, la volanul mașinii ei. (n.r. i-a făcut cu mâna) A întors capul și atât. Atunci am văzut-o, înainte trei ani. Stăm în așa fel încât dacă vrau să o vad, o vad.

Mă urc pe o scară și mă uit peste gard, dar nu fac asta. Dar ea este un vecin atât de bun, parcă nu există, numai că-i vad mașina câteodată...A trecut totul, sunt peste 10 ani, sunt amnistii totale. Am iubit-o foarte mult, nu vreau să dezgrop morții. Am trăit 21 de ani împreună, nu regret și nu aș vrea să repet”, a dezvăluit Florin Zamfirescu despre fosta soție, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Florin Zamfirescu. „Mă onorează și-mi duc numele mai departe”