Dan Negru, mesaj de Sf. Constantin și Elena: „Fără iubire se dărâmă..” Unde s-a fotografiat prezentatorul

Autor: Laura Macovei

Dan Negru, mesaj de Sf. Constantin și Elena: „Fără iubire se dărâmă..” Unde s-a fotografiat prezentatorul

Sursa: Dana Rogoz Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj pe rețelele sociale, cu ocazia sărbătorii Sf. Constantin și Elena. Prezentatorul TV a plecat în orașul unde aceștia sunt ocrotitori spirituali.

Dan Negru, o personalitate extrem de activă în mediul online, a transmis un mesaj urmăritorilor săi, cu ocazia sărbătorii de pe 21 mai, Sf. Constantin și Elena.

Dan Negru, mesaj de Sf. Constantin și Elena. Ce spune acesta despre iubire

Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele sociale, cu ocazia acestei zile sfinte. Vedeta Kanal D a vorbit despre originile cuvântului Constanța și despre faptul că Sf.

Constatin și Elena sunt ocrotitorii spirituali ai acestui oraș. Nu întâmplător prezentatorul s-a fotografiat chiar pe plajă, în acest oraș.

Citește și: Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

„Constanța vine de la sora împăratului Constantin, Constanția. De asta Constantin si Elena, sărbătoriți azi, sunt ocrotitorii spirituali ai Constanței! Împăratul Constantin și-a dat seama că doar „religia iubirii”- cum era numit creștinismul- putea să aducă pace și stabilitate in imperiul pe care-l conducea.

Liderii de azi ai lumii ar putea să-l ia drept model! Fără iubire se dărâmă șandramaua!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iubirea îl face pe rus egal americanului! Împăratul Constantin și-a dat seama de asta acu’ 2000 de ani. Noi, proștii de azi!” a

scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Sf. Constantin și Elena, sărbătoriți în fiecare an la data de 21 mai

Sfinții Împărați Constantin și mama sa, Elena, sunt sărbătoriți în fiecare an pe data de 21 mai în calendarul ortodox. Este o sărbătoare cu cruce roșie.

Citește și: Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox la data de 21 mai 2024: La mulți ani tuturor românilor ce își celebrează onomastica!

Acest semn arată importanța pe care o are această sărbătoare pentru creștini, fiind o zi plină de superstiții, tradiții și obiceiuri.

Tot în această zi, cei cu numele de Constantin, Elena sau derivate, sunt sărbătoriți. La mulți ani!

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!