Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

Autor: Laura Macovei

Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a purtat un dialog inedit cu marele actor, Florin Piersic. Odată cu începerea unui nou sezon „Jocul cuvintelor”, marele actor a avut o întrebare pentru prietenul său.

Dan Negru a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care îl sună pe Florin Piersic și poartă un dialog scurt, dar haios.

Actorul este curios să afle când începe un nou sezon din celebra emisiunea „Jocul cuvintelor”.

Ce l-a întrebat Florin Piersic pe Dan Negru, chiar de pe patul de spital

Florin Piersic și Dan Negru au purtat un dialog scurt, dar prietenesc, prin care prezentatorul l-a caracterizat pe marele actor drept „cel mai frumos om” din România.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”

-Salut, Florine!

-Te pup. Uite că te-am sunat să te întreb când reîncepi „Jocul cuvintelor”, pentru că sunt întrebat de o mulțime de oameni când începe „Jocul cuvintelor” a lui Dan Negru, dacă reîncepe.

De aia te-am sunat.

-Florin, sunt în vacanță acum și revenim în curând cu „Jocul cuvintelor!” Ești cel mai, din 6 litere, om pe care țara asta l-a avut vreodată. Fii atent, din 6 litere. F-R-U-M-O-S. Te pup, Florin!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

-Ești anormal băiete, îmi place de tine de nu se poate. Pa!

-Pa!

Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic

Iar pentru că nu a putut să nu îi răspundă marelui actor, Dan Negru a venit chiar și cu o provocare pentru acesta: să ghicească următorul cuvânt, care este „CIOCOFLENDER”.

Citește și: Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o să mai am timp. Mă gândesc la ce urmează”. Dan Negru a dezvăluit totul pe rețelele sociale

„I-am făcut program în seara asta lui Piersic dacă tot are televizor în salonul de spital. Florine, cuvânt din 13 litere: CIO_ _F___ D_R

Adică ne întoarcem cu „Jocul cuvintelor,” a mai spus prezentatorul.

Florin Piersic este internat la Spitalul Foișor din Capitală, după ce a suferit mai multe intervenții, printre care și îndepărtarea protezei de la genunchi, care producea o infecție.

Actorul este acum pe mâini bune și se recuperează.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)