Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o să mai am timp. Mă gândesc la ce urmează”. Dan Negru a dezvăluit totul pe rețelele sociale

Author: Diana Ghita

Cum a anticipat Florin Piersic problemele cu care urma să se confrunte

Sursa: Instagram Dan Negru

După ce a vorbit despre Florin Piersic, joi, pe 9 mai, astăzi Dan Negru a publicat un nou videoclip în care apăreau împreună, în cadrul unui interviu.

Astăzi, 10 mai, Dan Negru a postat pe Instastory un fragment dintr-un interviu foarte emoționant cu Florin Piersic, filmat cu ocazia Crăciunului. În partea publicată de prezentator, celebrul actor părea să prevestească ceea ce urma să i se întâmple.

Cum a prevestit Florin Piersic ceea ce urma să i se întâmple

Pe parcursul filmării, celebrul actor a ținut să puncteze un subiect foarte sensibil și a rugat echipa să nu taie la montaj respectivul moment, întrucât a vrut să transmită un mesaj foarte important, care să rămână.

În cadrul interviului, acesta i-a transmis atât lui Dan Negru, cât și oamenilor de acasă o premoniție foarte sumbră. Florin Piersic a anticipat ceea ce urma să i se întâmple și a spus, cu lacrimi în ochi, că îi este teamă de ceea ce urmează să i se întâmple și de faptul că nu va mai apărea pe scenă sau pe micul ecran, pentru a interacționa cu publicul său.

Citește și: „Dimineața, Florin mă suna și..” Dan Negru, dezvăluiri despre Florin Piersic. În ce stare se află marele actor

Actorul a făcut această declarație întrucât se gândește că are o vârstă foarte înaintată, iar la un moment dat vor interveni probleme care îl vor împiedica din a-și continua activitatea artistică.

„Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, de la o vârstă, se gândește și la ce urmează”, spunea

Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dan Negru are numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Piersic

Ieri, Dan Negru a făcut o postare foarte emoționantă despre Florin Piersic, prietenul său foarte apropiat, care a fost operat din cauza unei infecții răspândite în organism de la o proteză montată la genunchi în 2019.

Prezentatorul TV postase un videoclip în care a vorbit despre cât de sufletist este celebrul actor, cu care a legat o frumoasă relație de prietenie. În acest sens, Dan Negru a dezvăluit cât de apropiat era Florin Piersic de el și de familia lui.

Citește și: Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează și bea lichide singur”

„Mă întrebă mulți în zilele astea cum e trupul prietenului meu Florin. Eu le răspund cum îi e sufletul: Părinte, trebuie să-ți povestesc în 10 secunde sufletul lui Florin, în 10 secunde.

Tata s-a prăpădit de cancer cu niște ani în urmă și în partea finală a vieții lui tata, noi știam că vine sfârșitul. Dimineața, pe la 9:30-10:30, Florin mă suna și mă întreba doar atât: „Cum e tata?”, povestea

Dan Negru în clipul publicat pe pagina lui de Instagram.