Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut Prințesa de Wales în această perioadă grea

Author: Diana Ghita

A murit cineva foarte drag pentru Kate Middleton

Sursa: Facebook Kate Middleton

În Familia Regală se resimte un gol imens odată cu trecerea în neființă a lui Tony Henman, care nu a fost doar un prieten de încredere, ci și un pilon de sprijin pentru familia lui Kate Middleton.

O veste tragică a cutremurat familia lui Kate Middleton într-un moment deja dificil. Tony Henman, tatăl fostului campion britanic de tenis Tim Henman, a trecut în neființă la vârsta de 84 de ani.

Tony Henman avea o relație foarte frumoasă cu familia Middleton

Cu toate că numele său poate să nu fie la fel de cunoscut ca cele ale membrilor Familiei Regale, Tony Henman și soția lui, Jane, au fost invitați de onoare la evenimente semnificative din viața celor de la Casa Regală.

Legătura lor strânsă cu familia Middleton a început odată cu nunta istorică a Prințului William cu Kate Middleton, eveniment ce a avut loc la Westminster Abbey în 2011. De atunci, relația lor s-a dezvoltat și a devenit una foarte puternică.

Tony și Jane Henman nu au fost doar simpli observatori la ceremonii regale. Ei au fost implicați profund în viața și activitățile familiei Prințesei de Wales, întrucât le-au oferit sfaturi și sprijin constant membrilor ei.

Citește și: Prințul William, ultimele informații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton! „Suntem bine” Prințesa de Wales urmează tratamentul pentru cancer

Mai mult decât atât, relația lor a depășit granițele formale ale protocolului, întrucât s-a transformat într-o legătură foarte strânsă. În momentul tragic al pierderii, familia Ducesei de Cornwall își amintește cu căldură și recunoștință de rolul semnificativ pe care l-au avut Tony și Jane Henman în viețile lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Kate Middleton traversează o perioadă foarte grea

Tony a fost nu doar un prieten de încredere, ci și un mentor și un sprijin constant pentru părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael. Într-o perioadă marcată de incertitudini și provocări, prezența și înțelepciunea lui Tony i-au încurajat și le-au oferit încredere tuturor celor care l-au cunoscut.

Pierderea acestui om remarcabil vine într-un moment deosebit de dificil pentru familia Prințesei de Wales. În timp ce Kate Middleton își continuă lupta împotriva cancerului, iar Prințul William își onorează angajamentele oficiale în Insulele Scilly.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic

Acesta a fost numit Duce de Cornwall în luna septembrie a anului 2022. Acest titlu vine la pachet cu numeroase îndatoriri pe care trebuie să le îndeplinească în Newquay și în Insulele Scilly. Prințul urmează să facă o vizită în Ducatul de Cornwall, în Nansleden, Newquay, unde se construiesc locuințe pentru oamenii fără adăpost.

Cu toate acestea, familia se unește într-un sentiment comun de doliu și rememorare a timpurilor frumoase petrecute alături de un prietenul lor drag.