Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 mai 2024, 10:12

Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic

Sursa: Profimedia

Regele Charles a făcut o vizită surpriză la Școala Regală de Inginerie Militară 3 RSME, unde s-a întâlnit cu soldații și personalul bazei.

În calitate de colonel șef al inginerilor regali, monarhul a fost primit cu onoruri de Lordul locotenent Nigel Atkinson și generalul-maior Eldon Millar.

Regele Charles, „sănătos și optimist”

În timpul vizitei sale, Regele Charles a avut ocazia să se întâlnească cu ofițerii școlii și să interacționeze cu personalul și familiile elevilor. Atmosfera a fost una veselă, iar regele a glumit cu elevii militari.

„Îmi cer scuze că v-am luat prin surprindere, când a apărut această oportunitate și mi s-a permis să ies din cușcă, am vrut să vin să arunc o privire”, le-a spus Regele Charles militarilor și personalului școlii.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”

Această interacțiune deschisă și prietenoasă a fost apreciată de participanți, printre care se numără și Natalie Newman, care a descris întâlnirea cu Regele Charles ca fiind "uimitoare".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„I-am spus câți copii am, că am trei copii și el a glumit spunând că o băutură tare ajută la orice.

Era foarte amuzant, părea bine sănătos și optimist”, a spus femeia, potrivit Digi24.

Înainte de a pleca, Majestatea Sa a semnat Cartea de vizitatori a regimentului și a primit cadouri de la copiii soldaților, consolidând legăturile cu comunitatea militară. Vizita sa la Școala Regală de Inginerie Militară 3 RSME a subliniat angajamentul său față de serviciul militar și sprijinul pentru trupele și familiile lor.

Regele Charles și-a reluat activitățile publice, după diagnosticul de cancer

Regele Charles al III-lea și-a reluat activitățile publice, după o pauză de câteva luni de la aflarea diagnosticului de cancer

Primul loc vizitat de monarh și soția sa, Camilla, a fost la un centru medical dedicat tratamentului cancerului. 

Citește și: Prințul William, ultimele informații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton! „Suntem bine” Prințesa de Wales urmează tratamentul pentru cancer

În vârstă de 75 de ani, Regele Charles continuă tratamentul, iar angajamentele publice vor fi adaptate, dacă este necesar, pentru a minimiza riscul cu privire la vindecarea”  regelui.