Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”

Author: Diana Bostan

William și Kate s-au căsătorit în urmă cu 13 ani

Sursa: Profimedia

Prințul William și soția lui, Prințesa Kate, sărbătoresc astăzi, 29 aprilie, 13 ani de la nuntă. Aniversarea este una diferită în acest an, fiind umbrită de diagnosticul de cancer primit de Kate Middleton.

Un expert în familia regală britanică a declarat că aniversarea nunții Prințului William și a Prințesei Kate "nu va fi ușoară" după un "an dificil", potrivit The Sun.

Prințul William și Prințesa Kate împlinesc 13 ani de căsătorie

Potrivit presei din Marea Britanie, este cel mai probabil ca cei doi să sărbătorească departe de lumina reflectoarelor, după ce Kate a cerut "timp, spațiu și intimitate" în timp ce își încheie tratamentul pentru cancer.

Citește și: Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce e mai rău: „Nu e bine deloc”

În mod tradițional, cuplul publică o fotografie pe rețelele sociale de ziua aniversării lor, iar expertul în familie regală, Richard Fitzwilliams, crede că acest lucru se va întâmpla și de această dată.

"Această aniversare nu va fi ușoară.

Tot felul de amintiri vor reveni. Se pare că probabil vor publica o fotografie de un fel sau altul.
Când au sărbătorit 10 ani, au publicat un video încântător al familiei. Anul trecut erau pe biciclete, aceea  chiar a fost o fotografie încântătoare."
, a spus Richard Fitzwilliams, pentru The Sun.

Cum vor marca William și Kate împlinirea a 13 ani de la nuntă

Expertul a declarat că în acest an Kate Middleton se luptă cu cancerul și se recuperează după o operație abdominală semnificativă. Acesta a dezvăluit pentru sursa menționată anterior, faptul că William și Kate se bucură de sprijinul familiei și cel mai probabil aniversarea va fi una în care se vor bucura de compania reciprocă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anul trecut, prințul și prințesa de Wales au postat o fotografie cu brațele încrucișate în timpul unei plimbări cu bicicleta în Norfolk.

Citește și: Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit Kate Middleton la scurt timp după ce a anunțat că are cancer

Kate și William s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce studiau istoria artei la Universitatea St.

Andrew, unde Prințul s-a îndrăgostit lulea de Kate în timpul unui spectacol de modă caritabil în care ea defila.

În al doilea lor an, cei doi au devenit colegi de cameră, momentul în care William a spus că relația lor "a înflorit". În octombrie 2010, s-a anunțat că Kate și William s-au logodit după o cerere în Kenya, urmând ca nunta să aibă loc un an mai târziu.

De-a lungul timpului, Kate și William au avut mereu numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar acum, în cel mai dificil moment al căsniciei și al vieții lor, Prințul o susține pe soția lui cu toată forța și sprijinul său în lupta împotriva cancerului.