Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 mai 2024, 11:28

Florin Piersic a oferit noi declarații de pe patul de spital

Sursa: Facebook

Actorul Florin Piersic a făcut noi declarații de pe patul de spital. Maestrul așteaptă cu nerădbare să se întoarcă pe scenă.

Vești bune pentru fanii îndrăgitului actor Florin Piersic. După ce a fost reevaluat cardiologic vineri, iar medicii de la Spitalul ”Foișor” au declarat faptul că starea de sănătate a actorului este una stabilă, acesta vine cu noi declarații de pe patul de spital.

Florin Piersic a oferit noi declarații de pe patul de spital

Deși a trecut prin două intervenții chirurgicale dificile, marele actor și-a păstrat optimismul și așteaptă cu nerăbdare să își reia activitatea artistică.

Deși se află pe patul de spital, el este determinat să se recupereze rapid și să se întoarcă pe scenă, unde simte că îi este locul. 

Citește și: Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru

Fiind internat la Spitalul "Foişor" din Capitală, marele actor Florin Piersic a vorbit pentru prima dată despre starea sa de sănătate.

Maestrul a dezvăluit faptul că se află într-un stadiu de recuperare și că așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă. Florin Piersic speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând, cel târziu în luna iunie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a transmis actorul Florin Piersic prin reprezentanții spitalului și citat de realitatea.net.

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice

Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice, după ce a suferit o intervenție chirurgicală complicată și a stat la secția de terapie intensivă timp de o săptămână.

Citește și: Florin Piersic a înregistrat primul mesaj audio, după internare! Ce le transmite actorul celor care vor să îl apeleze: „Dacă doriți să-mi lăsați un mesaj..”

În prezent, starea de sănătate a actorului este din ce în ce mai stabilă, însă cu toate acestea nu va putea fi prezent la spectacolele pe care le avea programate în această perioadă.

Chiar în urmă cu puțin timp, Simona Florescu a anunțat că marele actor va lipsi de la Festivalul Ion Dichiseanu de la Adjud, care are loc în perioada 24-26 mai 2024. Artista a dat de înțeles că Florin Piersic și-a anulat evenimentele programate, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Deși în urmă cu un an actorul a fost prezent pe scena din Adjud și a bucurat inimile publicului, acum nu va putea fi prezent fizic.

„Și Florin Piersic a fost anul trecut la Festivalul lui Dichi. Noi l-am invitat și anul acesta la Festivalul lui Dichi, dar nu va putea veni… din cauza problemelor de sănătate. Asta e clar. Îi transmitem sănătate multă!”,  a declarat Simona Florescu, în urmă cu puțin timp, pentru  viva.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!