Cum se apără Florin Salam, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune. Cântărețul a ajuns, din nou, în fața polițiștilor: „Cineva a vrut să-mi însceneze”

Autor: Silvia Cirstea

Florin Salam 

Sursa: Captură YouTube

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune. Iată ce spune cântărețul despre situația în care este implicat!

Florin Salam a ajuns din nou în fața polițiștilor, după ce un bărbat din Satu Mare l-a acuzat că i-a plătit suma de 6.000 de euro pentru o melodie, însă cântărețul nu s-ar fi ținut de cuvânt. Această acuzație de înșelăciune nu este prima care i se aduce cântărețului, având în vedere că în luna martie a acestui an a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce ar fi luat bani în avans pentru trei evenimente, dar nu s-ar mai fi prezentat să cânte.

Iată ce spune cântărețul acum, după noile acuzații care i s-au adus!

Cum se apără Florin Salam, după ce i s-au adus noi acuzații de înșelăciune

În urmă cu câteva zile, un bărbat din Satu Mare a declarat în spațiul public că a fost păcălit de Florin Salam, după ce i-ar fi dat suma de 6.000 de euro pentru realizarea unei melodii. Presupusa victimă a subliniat faptul că artistul nu s-ar fi ținut de cuvânt și că nici măcar nu i-a dat toată suma de bani înapoi.

Mai mult decât atât, acesta a susținut că a mers la poliție, unde a lăsat mai multe dovezi și unde a depus o plângere împotriva cunoscutului interpret de manele. Reamintim că Florin Salam a mai fost acuzat în luna martie a acestui an de înșelăciune, atunci când a fost plasat și sub control judiciar pentru 60 de zile.

La momentul acela, cântărețul de manele a fost acuzat că ar fi luat bani în avans pentru evenimente, de la trei persoane, și nu s-ar mai fi prezentat.

Prejudiciul despre care se discuta la vremea aceea era de 18.000 de euro. Acum, după ce presupusa victimă din Satu Mare i-a adus noi acuzații grave, cântărețul a reacționat. Ei bine, acesta spune că nu știe despre ce este vorba și că

„Mai e cineva care a spus că mi-a dat acum trei ani să-i fac o melodie, și nu știu ce, vă rog să mă credeți că eu nu știu cine a luat banii.

Aveți grijă și aici că sunt mulți care vin cu filmulețe create personal și atunci ar trebui să mă ajutați puțin, că unde e vină, e vină, o reparăm. Unde nu e vină, cum fac? Cineva spunea că trebuie să-i fac eu melodie, nici măcar nu avea un filmuleț cu mine sau... Acolo sunt niște invenții de ale lor și ar trebui eu să-i dau în judecată.”, a declarat Florin Salam, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Încă o persoană îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune, după ce i-ar fi promis o melodie și nu s-a ținut de cuvânt: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi”

Cântărețul este convins că cineva a vrut să-i însceneze totul

După ce a fost acuzat de mai multe persoane, îndrăgitul cântăreț de manele este de părere că cineva a vrut să-i însceneze toată această situație neplăcută. Pe de altă parte, acesta se declară un om curat și spune că nu are gânduri rele pentru nimeni, chiar dacă alți oameni i-ar fi făcut lui rău intenționat.

„Perioada asta cu televiziune, cu presă, s-a făcut o zarvă, vâlvă, cineva a vrut să-mi însceneze această situație, se vede cu ochiul liber. Nu mai contează cine, să fie sănătoși, eu nu le doresc răul. Atâta timp cat eu sunt curat ca om, eu nu am gânduri rele pentru nimeni.”, a mai spus Florin Salam, în cadrul emisiunii televizate.

Totodată, potrivit declarațiilor făcute de avocata cântărețului, toate dosarele pe care Florin Salam le-a avut până în momentul de față pentru infracțiune de înșelăciune vor dispărea.

„Toate dosarele pe care le-a avut până în momentul de față pentru presupusa infracțiune de înșelăciune vor dispărea. Am luat clasarea pe secția 1 de poliție cu domnișoara, ca atare acum nu este liber, este foarte liber să-și vadă de programul lui, să cânte și să se simtă bine cu familia.”, a precizat avocata cântărețului.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!