Cinci concurenți curajoși intră în această seară în "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

# Un polițist local, un curier, doi studenți și un pensionar, gata să între în jocul fabulous al cuvintelor limbii române. “Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei…”

În această seară, la ora 23:00, la Kanal D telespectatorii pot urmări o nouă ediție captivantă a emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru". Cinci concurenți curajoși- un polițist local, un curier, doi studenți și un pensionar- vor încerca să ofere cuvintele corecte la enunțurile și definițiile prezentate de gazda emisiunii, Dan Negru.

Cinci concurenți curajoși intră în această seară în "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" la Kanal D

Un moment memorabil al serii îl reprezintă interacțiunea dintre Dan Negru și un concurent care este livrator, dar și absolvent de Filosofie. "Omul ăsta a terminat Filosofia și el e livrator; nu e deloc o facultate ușoară. Bravo ție!", a spus Dan Negru, strângând mâna concurentului.

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sf. Constantin și Elena: „Fără iubire se dărâmă..” Unde s-a fotografiat prezentatorul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Printre dialogurile savuroase se numără și conversația dintre Dan Negru și un student la Facultatea de Matematică. Studentul a mărturisit: "Mă gândesc să nu urmez traseul de profesor. Știu că e păcat… Eu am și alte opțiuni, eu nu sunt condamnat să devin profesor". Dan Negru i-a răspuns cu înțelepciune:" A fi profesor eu zic că nu e o condamnare, ci dimpotrivă. Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei, mereu când ajung aici îi pomenesc.

Eu îți dau litere. Tu vii din matematică și eu îți dau litere".

Citește și: Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

Cum se vor descurca cei cinci concurenți și vine va câștiga bătălia cuvintelor veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!