Cimen șochează familia Arslan! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” de astăzi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Situațiile tensionate continuă să se succeadă cu repeziciune în familiile Unal si Arslan, în episodul din această seară, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Abdullah este șocat de vestea că Alev este însărcinată, iar Pembe nu mai prididește cu ocara la adresa faptelor soțului său. Pembe consideră că Alev și-a dorit să aibă un copil cu Abdullah doar că să se bucure de foloase materiale iar femeia este decisă să facă orice pentru că Alev să nu ducă sarcina la bun sfârșit. Reacția lui Abdullah va șoca însă, întreaga familie.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Cimen șochează familia Arslan

Nursema suferă cumplit din cauza deciziei lui Umut de a pleca de a părăsi căminul conjugal. Femeia, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru căsnicia sa, nu înțelege unde a greșit de soțul său a decis să o părăsească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Doga îl roagă pe Fatih să se împace, iar Alev anunță că este însărcinată cu Abdullah. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Nici pentru Cimen lucrurile nu sunt deloc bune, mezina familiei Arslan suferind după iubitul său, Gokhan, după ce a aflat că acesta este căsătorit.

Doga este alături de sora sa și o sfătuiește să dezvăluie soției acestuia tot adevărul.

Ce propunere surprinzătoare îi va face Abdullah lui Alev, după aflarea veștii că aceasta este însărcinată și, ce eveniment notabil, care va șoca familia Arslan, se va derula în viața tinerei Cimen, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.