Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mai 2024, 17:58

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, haosul se dezlănțuie în familiile Arslan și Unal, odată cu aflarea veștii că Alev este însărcinată.

Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia  copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev.

Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah, un bărbat căsătorit dar care este și bunicul nepoatei sale.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părințîi tinerei îi interzic fiicei lor a mai lua legătura cu familia Unal.

Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.

 

Citește și: Fatih se duce acasă la Gorkem pentru a o cunoaște mai bine, iar Alev se desparte de Abdullah. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D.

Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.