Alev, pusă la punct de Pembe! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, situațiile controversate și tensiunile sunt la ordinea zilei în familia Unal, care pare că nu își mai redobândește liniștea după despărțirea lui Abdullah de Pembe.

Alev suferă teribil din cauza uneltirilor lui Pembe, fapte care au trimis-o în închisoare pe frumoasa femeie, iar Abdullah îi va cere soției sale să își retragă imediat acuzațiile formulate la adresa iubitei sale.

Citește și: Doga se căsătorește cu Fatih, iar acest lucru o enervează pe Pembe. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Alev, pusă la punct de Pembe

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pembe însă, joacă dur, și impune anumite condiții soțului său, dacă acesta își dorește ca ea sa o “salveze” pe Alev din situația cumplită în care a ajuns.

Din cauza evenimentelor dramatice petrecute în viața fratelui său, Omer consideră că acesta nu își mai poate exercită cum se cuvine funcția de președinte al afacerilor de familie și propune schimbarea sa din fruntea

firmei. Abdullah este extrem de supărat din cauza atitudinii lui Omer și își acuză fratele că i-a întărâtat fiii împotriva sa, din cauza iubirii ce i-o poartă frumoasei Alev.

Ce decizie va lua Alev, din cauza problemelor cauzate de Pembe și, ce se va întâmpla cu Abdullah, atunci când vede că a fost “exclus” din firmă, de către familia sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.