Doga îl roagă pe Fatih să se împace, iar Alev anunță că este însărcinată cu Abdullah. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni și marți de la ora 20:00, pe Kanal D. Settar Tanriogen a fost nevoit să se retragă din distribuția serialului din cauza unor problem de sănătate. Acesta a fost înlocuit de către Ahmet Mumtaz Taylan. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 53 al serialului “O dragoste”?

Toți rămân șocați atunci când află că Alev a rămas însărcinată cu Abdullah, dar se decid să nu îi spună nimic lui Abdullah până se însănătoșește.

Pembe o acuză pe Alev că urmărește să își asigure o parte din averea lui Abdullah și îi oferă bani ca să facă avort și să îl lase în pace pe soțul ei. Vestea despre sarcina lui Alev nu este bine primită de Kıvılcım și Sonmez. Cu toate acestea, Alev este încă hotărâtă să nască acest copil pentru că se gândește că poate este ultima ei șansă să fie mamă.

Doga îi spune lui Fatih că nu a încetat niciodată să îl iubească și că regretă că s-a despărțit de el și îi propune să se împace.

Cimen află că Gokhan este căsătorit și că el este fratele lui Gorkem.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

După ultima pățanie cu investițiile greșite, au apărut tot mai multe neînțelegeri între Umut și Nursema, care nu au putut să fie deloc fericiți după ce s-au căsătorit.

Umut îi spune soției lui că ar trebui să se despartă o vreme. El nu vrea să locuiască în casa plătită de familia ei și își face bagajul și pleacă

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 53-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu.

Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Citește și: Bahtiyar Memili, actorul care joacă rolul Zülkar în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de cea mai iubită și prețioasă femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor

Actorul Settar Tanriogen s-a retras din distribuția serialului

Settar Tanriogen a acuzat, în luna ianuarie a acestui an, dureri puternice de cap, pierderi de memorie și oboseală cronică, iar din această cauză pe data de 26 ianuarie doctorii au fost nevoiți să îl opereze de urgență.

Actorul născut în 1960 a fost a stat internat în spital până la data de 14 martie și din această cauză a fost nevoit să se retragă din distribuție. Începând cu episodul 53, actorul Ahmet Mumtaz Taylan a preluat rolul lui Abdullah.

Settar Tanriogen a jucat de-a lungul a peste trei decenii în multe producții de amploare, care i-au adus reușite mari pe plan profesional, dar și notorietate. Cel mai recent film în care a jucat parte Settar Tanriogen este serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Abdullah, un prosper om de afaceri, cu mentalitate învechită.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.