Ultimul mesaj postat de Ionela, înainte de a muri alături de iubitul ei în accidentul de la Vaslui: „Viața este..” Pasiunea pentru motoare i-a adus sfârșitul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iun 2024, 13:10

Ultimul mesaj postat de Ionela, înainte de a muri alături de iubitul ei în accidentul de la Vaslui: „Viața este..” 

Sursa: Facebook Ionela Bercea

Ionela, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul din Vaslui, a postat un mesaj pe rețelele sociale, cu doar câteva zile înainte de sfârșitul tragic.

George, Ionela și Irinel și-au pierdut viața duminică, în urma tragicului accident din Vaslui. Cei trei își testau motocicletele, dar o depășire periculoasă le-a fost fatală

Ultimul mesaj postat de Ionela, înainte de a muri alături de iubitul ei în accidentul de la Vaslui

Ionela era pasionată de motociclete, la fel ca iubitul ei. Pasiunea însă a avut consecințe tragice. Înainte cu câteva zile de a muri, tânăra a postat un mesaj pe rețelele sociale, dar se pare că pentru ea, călătoria s-a terminat. 

„Viața este o călătorie frumoasă”, a scris Ionela pe Facebook.

Citește și: Cine sunt cei doi români care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Dunăre? Căutările continuă pentru cele 5 persoane dispărute

Apropiații cuplului au numai cuvinte de laudă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„O fată cuminte, respectuoasă, nu mai am cuvinte. N-am dormit toată noaptea, aseară am aflat. Doar la ea m-am gândit”, „Nu mai suntem oameni de când am aflat. E prea mare durerea”, au transmis rudele familiilor tinerilor morți la un post TV.

Mesajul sfâșietor al mamei Ionelei, după moartea fiicei sale în cumplitul accident

Mama Ionelei este răpusă de durere. Aceasta abia aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă. În schimb, o va vedea într-un sicriu.

„Copiii mei frumoși, ne-ați lăsat cu o durere fără margini în suflet. Viața nu a fost dreaptă. De acum, fără voi nu va mai fi la fel,” a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Gestul făcut de șoferița de 19 ani implicată în accidentul de la Codăești imediat după impact! Mașina tinerei a fost cuprinsă de flăcări

Ionela și George  se întorceau de la Iași, de unde își cumpăraseră haine pentru nuntă. Alături de cei doi se mai afla un prieten, care de asemenea s-a stins după impactul devastator. Familiile se pregătesc acum de înmormântare. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!