Ștefania, la interogatoriu! „Te-ai gândit că vine un băiat pentru tine?” Îl aștepta pe Antoni în Casa iubirii? Aflați ce va mărturisi concurenta, miercuri, 22 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2024, 23:06
video Foto(4)

Cosmin, atitudine neașteptată la adresa Ștefaniei! „În momentul de față ești prima femeie în care am atât de mare încredere!” Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, după venirea lui Antoni, miercuri, 22 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de întâlniri neașteptate, dar și de multe provocări și răsturnări uluitoare de situație generate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția precedentă concurenții au sărbătorit ziua Lenuței în cadrul unei petreceri de senzație, la care a participat chiar și Radu, fostul concurent din sezonul al doilea, în ediția de miercuri, lucrurile se vor precipita din nou.

În centrul atenției se vor află Ștefania, Cosmin și Antoni.

Ștefania, supusă unui interogatoriu uluitor

În ediția de miercuri, 22 mai 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Ștefania se va vedea nevoită să clarifice anumite lucruri în legătură cu Antoni. Concurenta va fi supusă unui adevărat interogatoriu de către băieți, care vor fi curioși să descopere dacă aceasta îl aștepta de fapt pe fostul concurent în emisiune pentru a se cunoaște.

Pe de altă parte, Antoni o va întreba pe Ștefania cum a decurs prima întâlnire față în față dintre ea și Cosmin, după venirea lui în Casa iubirii.

Citește și: Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Antoni: Voi doi ați avut prima discuție față în față după venirea mea! Ce ați discutat? Cum a decurs discuția?

Ștefania: De ce? Ce stare a avut?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Robert: Dar ce ai gândit, Ștefania, în acel moment, când ți-au pus ochelarii? Te-ai gândit că vine un băiat pentru tine sau că ți se pregătește o altă activitate?

Ștefania: Primul gând la care m-am gândit a fost direct Antoni!

Cosmin, atitudine neașteptată la adresa Ștefaniei

Miercuri, Ștefania și Cosmin se vor întâlni între patru ochi și vor încerca să lămurească ceea ce se petrece între ei în ultimele zile, după venirea lui Antoni în Casa iubirii. Cosmin i-a mărturisit partenerei sale faptul că are foarte mare încredere în ea, deși fierbe de gelozie, în adâncul inimii sale.

Citește și: Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

„În momentul de față ești prima femeie în care am atât de mare încredere!”, va spune Cosmin.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!