Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2024, 09:18

Antoni s-a întors în Casa iubirii pentru Ștefania! Iată cum a reacționat concurenta la întâlnirea din camera roșie! „Vai, ce cauți aici?”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în Gala de duminică Andreea Mantea a anunțat că nu va fi nicio eliminare, o nouă săptămâna a început în Casa iubirii, cu entuziasm pentru concurenți și cu multe surprize.

Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au fost luați prin surprindere de apariția uluitoare a lui Antoni, fostul concurent din sezonul al doilea. De această dată, tânărul se pare că și-a dorit să o cunoască mai bine pe Ștefania, în ciuda faptului că această se află într-o relație cu Cosmin.

Vizibil emoționat, Antoni a chemat-o în camera roșie pe frumoasa blondină, care a fost nevoită să își acopere ochii pentru că surpriză să fie și mai palpitantă. În momentul întâlnirii, tânăra a mărturisit că i-a recunoscut vocea fostului concurent și chiar s-a emoționat destul de mult.

Citește și: Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "M-ai învățat să iubesc." Cum a reacționat concurenta din Casa iubirii

Antoni: „Cum ești? Eu te cunosc pe ține. Am foarte multe emoții. Îmi era dor de acest loc. Am simțit că prima discuție să o am cu ține. Mi-am dorit mult să vin și în acest sezon, iar din ce am urmărit și tu ți-ai dorit să fiu aici!”

Ștefania: Da!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Antoni și Ștefania, întâlnire neașteptată în camera roșie

În tot acest timp, băieții au privit pe monitor ceea ce se petrecea în camera roșie, iar Cosmin a fost de-a dreptul uluit și chiar în îngrijorat mai ales în clipa în care Patrick a subliniat că în sezonul trecut Ștefania s-a înscris pentru Antoni însă nu a apucat atunci să între în emisiune.

Citește și: Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

„Sezonul trecut, Ștefania s-a înscris pentru Antoni!”, a spus Patrick.

Pe de altă parte, Ștefania a lăsat deoparte emoțiile și i-a spus lui Antoni că nu i-a plăcut deloc modul în care acesta s-a comportat cu Vlada: „N-a fost un comportament demn de un bărbat care respectă o femeie!”

În vreme ce Ștefania se află încă alături de Antoni în camera roșie, Cosmin fierbea de gelozie și îngrijorare în casă băieților, unde le-a spus colegilor săi faptul că Ștefania îi mărturisise

că inițial s-a înscris pentru Antoni. Cosmin i-a spus lui Patrick faptul că și-ar dori că Ștefania să fie deschisă și corectă față de el în legătură cu deciziile pe care le va lua pe viitor: „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!